8. sınıf deneme netleri nasıl?

lozanwalsh

Centipat
8. sınıfa geçtim. Geçen hafta dershaneye başladım ve hemen bizi denemeye soktular. Sonucum aşağıdaki gibi. Sizce başlangıç için nasıl? Sınav ortanın bir tık üstü zorluktaydı, yeni nesildi.
Türkçe: 20 sorudan 16 doğru 4 yanlış.
İnkılap: 10 sorunun hepsi doğru.
Din: 10 sorunun hepsi doğru.
İngilizce: 10 sorudan 1 yanlış.
Matematik: 20 sorudan 12 doğru 8 yanlış.
Fen: 20 sorudan 17 doğru 3 yanlış.

8. sınıfa geçtim. Geçen hafta dershaneye başladım ve hemen bizi denemeye soktular. Sonucum aşağıdaki gibi. Sizce başlangıç için nasıl? Sınav ortanın bir tık üstü zorluktaydı, yeni nesildi.
Matematiğe biraz daha önem verirsen ve kitap okumayı sıklaştırırsan daha iyi sonuçlar alabilirsin.

Matematiğe ağırlık vermen lazım ama korkma yolun başındasın. Benim bir denememde 10 doğru vardı matematikte. Netim daha düşüktü. İlk dönem matematikteki en iyi sonucum 17D 3Y idi. 2. dönem 10 doğru yaptıktan sonra gaza geldim fena çalıştım. Son 2 ayda matematik 18 netin altına düşmedi. Son 1 aydaki tüm denemeler Matematik Fulldü. LGS'de sayısalı fulledim. Çalışman lazım ama yaparsın korkma.
Çok güzel deneme netlerin fakat deneme ile LGS'nin çok farkı var ben 450+ alırken LGS'de 390 aldım.
Katılmıyorum hocam ben son 1 ayda ortalama 3 yanlış yapıyordum sayısal genel olarak full geliyordu LGS de 3 yanlış yapmıştım sayısal full gelmişti.

Bu arada bu netler kötü değil hocam dönem başında olan birine göre gayet iyi. Düzenli çalışarak istediğin yeri rahatça kazanırsın.

Hoçam benim de netlerim bötleydi LGS çalışırken şu an 204 puan yaptım çünkü LGS'ye 2 ay kala haftana 3 4 saat çalıştım ondan öncesinde günde 3 4 saat çalışıyordum.

Matematiğe ağırlık vermen lazım ama korkma yolun başındasın. Benim bir denememde 10 doğru vardı matematikte. Netim daha düşüktü. İlk dönem matematikteki en iyi sonucum 17D 3Y idi. 2. dönem 10 doğru yaptıktan sonra gaza geldim fena çalıştım. Son 2 ayda matematik 18 netin altına düşmedi. Son 1 aydaki tüm denemeler matematik Full'dü. LGS'de sayısalı fulledim. Çalışman lazım ama yaparsın korkma.

Katılmıyorum hocam ben son 1 ayda ortalama 3 yanlış yapıyordum sayısal genel olarak Full geliyordu LGS de 3 yanlış yapmıştım sayısal Full gelmişti.

Bu arada bu netler kötü değil hocam dönem başında olan birine göre gayet iyi. Düzenli çalışarak istediğin yeri rahatça kazanırsın.

Matematiği boş bıraktım bir tane bile işaretlemedim. Okumadım bile.

Matematiğe ağırlık vermen lazım ama korkma yolun başındasın. Benim bir denememde 10 doğru vardı matematikte. Netim daha düşüktü. İlk dönem matematikteki en iyi sonucum 17D 3Y idi. 2. dönem 10 doğru yaptıktan sonra gaza geldim fena çalıştım. Son 2 ayda matematik 18 netin altına düşmedi. Son 1 aydaki tüm denemeler Matematik Fulldü. LGS'de sayısalı fulledim. Çalışman lazım ama yaparsın korkma.

Katılmıyorum hocam ben son 1 ayda ortalama 3 yanlış yapıyordum sayısal genel olarak full geliyordu LGS de 3 yanlış yapmıştım sayısal full gelmişti.

LGS 2021'e girdim ben onda sayısal fulleme gibi bir ihtimalimiz yok. 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı