8. sınıf matematikte zorlanıyorum

Taha28

Picopat
Daha fazla  
Şu soruyu merak ettim galiba yanlış yapıyorum. Matematikte konuyu öğrendikten sonra problem çözüyorum ama az çözüyorum, sonra basit sorular... Şu an yeni konuya geçmem lazımdı ama hala soru çözüyorum. Ablam dedi ki hocam bana bile problem çözdürmüyor, ilk önce metodları öğren dedi. Bütün konuları öğrenip sonra mı yeni nesil soru çözeceğim ve soru tiplerini ezberleyeyim mi? Öneri yaparsanız sevinirim, yardım eden yok ben de kendi kendime çalışıyorum.

Bence önce öğrendiğin konulardan tekrar yap sonra zorlandığın bir konu varsa basitten zora doğru çöz sonra sonucunu istersen söyleyebilirsin.

Bende 8. sınıfa gidiyorum sana önerim açık uçlu çözerek vakit kaybetme sürekli test çöz basitten zora doğru soruları çözmeye değil mantığını anlamaya çalış sakın ezber yapmaya da çalışma soru çözerek soru tiplerini öğren.

Bende 8. sınıfa gidiyorum sana önerim açık uçlu çözerek vakit kaybetme sürekli test çöz basitten zora doğru soruları çözmeye değil mantığını anlamaya çalış sakın ezber yapmaya da çalışma soru çözerek soru tiplerini öğren.

Liseye geçtim ve sana önerebileceğim en mantılı şey bu. Zaten soru tiplerini ve mantıklarını öğrendikten sonra her şey kolaylaşacak senin için. Ben öyle yapmadım fen lisesi hedeflerken Anadolu lisesine gittim.

Şu soruyu merak ettim galiba yanlış yapıyorum. Matematikte konuyu öğrendikten sonra problem çözüyorum ama az çözüyorum, sonra basit sorular... Şu an yeni konuya geçmem lazımdı ama hala soru çözüyorum. Ablam dedi ki hocam bana bile problem çözdürmüyor, ilk önce metodları öğren dedi. Bütün konuları öğrenip sonra mı yeni nesil soru çözeceğim ve soru tiplerini ezberleyeyim mi? Öneri yaparsanız sevinirim, yardım eden yok ben de kendi kendime çalışıyorum.
Yeni nesil soru ne ya 8. sınıfta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı