Şuan hangi lisedesin acaba?Şahsen ben kendim derslerde sadece hocaları dinleyerek ve çok fazla kitap okuyarak TEOG sınavına girmiştim matematik olmasaydı Atatürk Anadolu Lisesi'ne rahatlıkla girerdim ama kısmet değilmiş .
Şahsen dediklerin kişiden kişiye değişir. Bana 2 haftada 30 soru çok az geliyor. Asla oturtamam konuyu.Dersi derste dinle konuyu anlayacak kadar çalış fazlası zarar 2 haftada bir hatırlamak adına 2 test çöz 30 soruyu geçmesin, dershaneye gidiyorsan test kitaplarını bitirmek için yırtınma kitapları yırt daha mutlu olursun, açık havada yürüyüş yap ve öğrendiklerini gerçek hayatta nerede kullanabilirsin bunu düşün. Mesela kimya ders, konuları şuan sen fen görüyorsun ama nerede pratik bilgi olarak kullanabilirsin bunu hatırla en güzel ezber yöntemi budur.
2 haftada toplam 30 soru demedim eski konuları hatırlamak adına çalış yoksa günde ortalama 100 soru çözmelisin.Şahsen dediklerin kişiden kişiye değişir. Bana 2 haftada 30 soru çok az geliyor. Asla oturtamam konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.