8. sınıfı aşan zor matematik konusu önerisi

Fonksiyonları kolayca 1 adet video ile kavrayabilirsin eğer beni kesmez diyor isen çöz çözebilirsen limit, türev ve integral.

Fonksiyon dediğiniz konu AYT matematiğin temelidir. Limit, türev integral baba konular, bu konuları yapabilmek için; Fonksiyon konunusunu tamamen bitirip, yeri geldiğinde parabol de öğrenmesi lazım ki. Özdeşlikleri bilmiyorsa gene çöp.

Şaka mı yapıyorsun? Fonksiyon temeli yok ne türevi?

Asıl sen mi şaka yapıyorsun? Ona temel lazım buna şu lazım, konu sahibinin sorusuna bakar mısın?

Zor matematik konusu demiş. Ne diyeyim? Toplama çıkartma mı diyeyim?

Fonksiyon dediğiniz konu AYT matematiğin temelidir. Limit, türev integral baba konular.

İşte konu sahibi de bunu istiyor. En baba konular lazım ona.

Asıl sen mi şaka yapıyorsun? Ona temel lazım buna şu lazım, konu sahibinin sorusuna bakar mısın?

8. ci Sınıf diyor hocam farkında mısın? 12. ci Sınıf konusu söyledin çocuğa?

Fonksiyon de, TYT matematik problemler de, olasılık de, Limit, türev integral nedir hocam?

Problemler konusuna göz atabilirsin. Lise hayatında ve ilerde gireceğin YKS sınavında çokça karşına çıkacaktır. Çoğu sınavın kilit noktasıdır. DGS'ye hazırlanan biri olarak hala karşıma çıkmakta. Çokça bir temelde istemiyor sadece konu anlatım video izlesen yeterli geri kalanı mantık ve çokça soru çözmekten geçiyor.

Bunu istememe sebebim bu aralar matematiğe yoğunlaştım ve çok eğlenceli geliyor hobi olarak mola günlerimde birkaç saatlik zor konu çalışmak istiyorum. Zor konu olarak önerileriniz varsa sevinirim ama çok zor olmasın. Hem zor hem eğlenceli hem de matematiğimi geliştirecek bildiğiniz konular varsa önerilerinize açığım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı