8. sınıfların LGS zor demeleri

@Teknocuk

Evet senin sorunun ne bilmiyorum ama sınava son bir günü kalmış 14 yaşındaki insanların morallerini bozmaya hakkın yok. Sınav sana kolay gelmiş olabilir eğitim seviyen onlardan yüksek olabilir ancak bu sınavın yanlış olduğunu değiştirmiyor. Unuttuğunuz şey Türkiyede herkesin eşit imkanlarda olmaması çok fazla detaya girmek istemiyorum ama Türkiyede bazı insanlar dershaneden etüt merkezine ordan da özel derse koşarken bazıları kaynak kitap bile alamıyor. Bende bu sınavın sadece kaynak kitap veya dershaneden ibaret olmadığını biliyorum ama bunlara sahip olabilen kişi diğerlerine göre ciddi avantaj sağlıyor. Öğrencilerimiz en az 1 sene ciddi bir emek gösteriyor bu berbat şartlarda ve biz onların "seviyesini" sadece ilk defa tecrübe edecekleri bir ortamda 2 saatleriyle olçüyoruz yanlış olan bu. O zaman bir öğrenci hayal edelim okul derslerinin hepsini 45 ile geçsin ama bu kişi LGS'den 450 puan alsın bu öğrenci okulda başarısız olduğu için "alt seviye" midir yoksa LGSde başarılı olduğu için "üst seviye" mi ?

Burayı okuyup yarın LGS'ye girecek kardeşlerim siz bir yıl boyunca elinizden gelenin en iyisini yaptınız/yapmak için mücadele verdiniz. Yarın sınavınız nasıl geçerse geçsin siz harika bir detaysınız. Hayatta yukarıda etiketlediğim insanlar gibi kendini beğenmişlerden uzak durun ve onların sizi üzmesine izin vermeyin

İyi sosyaller ve başarılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı