Bu arkadaşlar ortaokulların ortaöğretime dahil olduğundan bir haber görünüyorlar.
Veliniz izin kağıdı yazıp müdür yardımcısına teslim etmesi gerek.Yoksa kalırsınız.
Nottan kalırsa geçirirler amadevamsızlıktan geçemez.
Kurul sadece öğretmenden notları yükseltmesini talep ederek geçirir.8. sınıfta "bunlar gitsin artık bu okuldan, lisede ne yiyorlarsa yesinler." kafasında olduklarından şökk ile geçiriyorlar. Okula en fazla 10 gün gelen çocuğu bile geçirmişlerdi.
Bizde geçirmişlerdi yani, arkada n'oldu bilmiyorum ama karnesinde "ŞÖKK ile geçti." yazıyordu diye hatırlıyorum.Kurul sadece öğretmenden notları yükseltmesini talep ederek geçirir.
Kalma olayı ilkokulda da olurdu o zaman? Kağıtta öyle uygulamada değil.Ortaokul ilköğretim lise ortaöğretim lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Bu ortaokulda kalma olayı geçen sene geldi.Bizde geçirmişlerdi yani, arkada n'oldu bilmiyorum ama karnesinde "şökk ile geçti." yazıyordu diye hatırlıyorum.
Demek ki ben ortaokuldayken müdür beni kandırıyormuş.Yönetmelikte 20 gün ama şökle geçiriyorlar.
Evet ortaokul 20 gün lise 10 gün.
Kalma olayı ilkokulda da olurdu o zaman? Kağıtta öyle uygulamada değil.
Bu ortaokulda kalma olayı geçen sene geldi.
Bu arkadaşlar ortaokulların ortaöğretime dahil olduğundan bir haber görünüyorlar.
Veliniz izin kağıdı yazıp müdür yardımcısına teslim etmesi gerek.Yoksa kalırsınız.
Nottan kalırsa geçirirler amadevamsızlıktan geçemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.