8 TB HDD Chia Coin getirisi

1625845796090.png
Ayda bir hatay usulü tavuk döner fiyatı kazanırsın.
1625845833151.png
Fena bir şekilde düşüşte hiç karlı değil. (ytd)

Site=

Ekran Alıntısı.PNG

Örnek teşkil etmesi açısından paylaşıyorum. Hpool denen havuzdan kazacağını düşünürsek alacağın günlük Chia miktarı bunlar. Ben de 8Tb ile kazıyorum. Yaklaşık 20 günde 0.06 Chia anca kazabildim. Kısacası bu zamandan sonra eğer yatırım yapmadıysan maliyete girmeni tavsiye etmem(Chia için). Ama halihazırda elinde sistemin ve Hdd varsa yapabilirsin azda olsa kar kardır. Ağ çok hızlı büyüdüğünden ilerleyen dönemlerde bu gelirler daha da düşecektir. Fotodaki 0.0015 tarzı ile başlayan değerler günlük kazılan Chia değerleridir.

Eki Görüntüle 1102065

Örnek teşkil etmesi açısından paylaşıyorum. Hpool denen havuzdan kazacağını düşünürsek alacağın günlük Chia miktarı bunlar. Ben de 8TB ile kazıyorum. Yaklaşık 20 günde 0.06 Chia anca kazabildim. Kısacası bu zamandan sonra eğer yatırım yapmadıysan maliyete girmeni tavsiye etmem(Chia için). Ama halihazırda elinde sistemin ve HDD varsa yapabilirsin az da olsa kar kardır. Ağ çok hızlı büyüdüğünden ilerleyen dönemlerde bu gelirler daha da düşecektir. Fotodaki 0.0015 tarzı ile başlayan değerler günlük kazılan Chia değerleridir.

Açıklaman için sağ ol
Aylık TL getirisi nedir?

Açıklaman için sağ ol
Aylık TL getirisi nedir?
Yaklaşık 23- 25 dolar. Oda eşittir 200TL. Yani yatırım yapmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Ben çok uzun zamandır bir depolama diskine ihtiyaç duyuyordum sonra bu olaylarda başlayınca alıp hem kazım yapar azda olsa gelir elde ederim dedim hem de kazım işi getiri sağlamazsa da depolama için kullanırım diye aldım açıkçası. Faka bu işe kredi çeken borç alan vs gibi 20-30 bin ve daha fazlası sermayeyle girenleri görüyorum ve üzülüyorum açıkçası. Çünkü o maliyeti çıkarmaları gerçekten zor. Ama herkesin kendi bileceği iş.

Yaklaşık 23- 25 dolar. Oda eşittir 200TL. Yani yatırım yapmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Ben çok uzun zamandır bir depolama diskine ihtiyaç duyuyordum sonra bu olaylarda başlayınca alıp hem kazım yapar az da olsa gelir elde ederim dedim hem de kazım işi getiri sağlamazsa da depolama için kullanırım diye aldım açıkçası. Faka bu işe kredi çeken borç alan vs gibi 20-30 bin ve daha fazlası sermayeyle girenleri görüyorum ve üzülüyorum açıkçası. Çünkü o maliyeti çıkarmaları gerçekten zor. Ama herkesin kendi bileceği iş.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı