8 yıldır girmediğim inci sözlük ne hale gelmiş

İnci sözlük, yaklaşık 5-6 yıl önce güzeldi. Hikayelerdir, değişik bilgilerdir, siyasi konular falan güzeldi gerçekten. Ben de orda yazarlık yapıyordum. Yozlaşma önce ırkçılıkla başladı ardından kara mizah kisvesi altında iğrençlikler başladı daha sonrasında da uç noktada şeyler yazılmaya ve rutin haline gelmeye başladı. Yazık oldu şukuculara.
 
İnci Sözlük, Serkan İnci’nin nezarete düşmesinden sonra büyük bir değişime uğradı ve bu Serkan denen insan diyemeyeceğim insan müsveddesi pelikancı olup ABD’ye gittikten sonra orası bir çöplük yuvasına dönüştü. İğrenç tasarımıyla Reddit çakması hâline geldi.
 
Biraz önce burada bir arkadaş giremiyorum diye bir başlık açmıştı. Bende yardımcı olmak için acaba genel sorun mu diye siteye gireyim dedim. 8 yıldır girmediğim inci sözlük erotik hikaye sitesine dönmüş. Gerçekten yazık olmuş. Ne muhabbetler, ne konular dönüyordu bir zamanlar. Giren kardeşlerime tavsiyem girdiğiniz saatte cidden kitap okuyun, oyun oynayın ya da burada gezin. Siteyi kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın kitle yüzünden bu hale gelmiş.
Not:

İncelediğime göre de sitede genelde 3 ana konu var. Ya İslam'la alakalı. Ya karı-kız mevzusu ki bu durum dediğim gibi erotik hikaye sitesi gibi. Ya da boş boş goy goy. Neyse yazık olmuş cidden.
Siteye aktif giriyordum. Birkaç aydır girmeyi bıraktım. Entry girmeye değecek bir tane bile başlık yok ve yazarlar sürekli birbirleri arasında kapışıp duruyorlar. Adminleri zaten kendi dünyalarında yaşıyorlar. Anlayacağınız çöpe dönmüş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı