8 yıldır hiç unutamadığım biri var

engin06

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
İyi günler arkadaşlar, pek uzatmak da istemiyorum aslında. 10 yaşındayken bir kıza aşık oldum, saçma gelebilir. Şu an 18 yaşıma gireceğim ve onu unutamıyorum. İsmi Esra'ydı. Ortaokulun başından sonuna kadar sevdim, peşinden koştum. Beni 2-3 kere reddetti ama duygularımı hala bitiremedim. Ondan sonra da 1 kişiyle çıktım, onda da aldatıldım. Ondan sonra kimseyle konuşmadım, kimseye karşı bir şey hissetmiyorum ama içimde Esra’yı bitiremiyorum. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar, pek uzatmak da istemiyorum aslında. 10 yaşındayken bir kıza aşık oldum, saçma gelebilir. Şu an 18 yaşıma gireceğim ve onu unutamıyorum. İsmi Esra'ydı. Ortaokulun başından sonuna kadar sevdim, peşinden koştum. Beni 2-3 kere reddetti ama duygularımı hala bitiremedim. Ondan sonra da 1 kişiyle çıktım, onda da aldatıldım. Ondan sonra kimseyle konuşmadım, kimseye karşı bir şey hissetmiyorum ama içimde Esra’yı bitiremiyorum. Yardım edin.
Benim gidişat seninle aynı olacak bakalım beraber bekleyelim.

İyi günler arkadaşlar, pek uzatmak da istemiyorum aslında. 10 yaşındayken bir kıza aşık oldum, saçma gelebilir. Şu an 18 yaşıma gireceğim ve onu unutamıyorum. İsmi esra'ydı. Ortaokulun başından sonuna kadar sevdim, peşinden koştum. Beni 2-3 kere reddetti ama duygularımı hala bitiremedim. Ondan sonra da 1 kişiyle çıktım, onda da aldatıldım. Ondan sonra kimseyle konuşmadım, kimseye karşı bir şey hissetmiyorum ama içimde Esra'yı bitiremiyorum. Yardım edin.

Kafanda bitirmek istemiyorsundur.

Haklı olabilirsiniz çünkü bir tarafım hala geri gelmesini bekliyor.

Olabilirim değil hocam, haklıyım. 3 ay önce çok sevdiğim önünde gururumu hiçe saydığım kızla 5dk önce bir olaydan dolayı konuşmak zorunda kaldım. Eskiden olsa elim ayağım titriyerek konuşur, kalbim hızlıhızlı atardı. Niyeyse şu an hiçbir şey hissetmeden konuştum. Ondan önce çok fazla kavga edip aylarca konuşmamışlığımız vardı. Ama yaklaşık 2 aydır gram umursamıyorum. Zamanında günlük tutuyordum. Kız hakkında yazdıklarımı okudum geçenlerde. O kadar çok şeyi kafama takıp boş yere üzüyormuşum ki kendimi, yer yarılsa da içine girsem dedim. Zaman her şeyin ilacı hocam. Ama kafada da bitirmek gerek.

Olabilirim değil hocam, haklıyım. 3 ay önce çok sevdiğim önünde gururumu hiçe saydığım kızla 5dk önce bir olaydan dolayı konuşmak zorunda kaldım. Eskiden olsa elim ayağım titriyerek konuşur, kalbim hızlıhızlı atardı. Niyeyse şu an hiçbir şey hissetmeden konuştum. Ondan önce çok fazla kavga edip aylarca konuşmamışlığımız vardı. Ama yaklaşık 2 aydır gram umursamıyorum. Zamanında günlük tutuyordum. Kız hakkında yazdıklarımı okudum geçenlerde. O kadar çok şeyi kafama takıp boş yere üzüyormuşum ki kendimi, yer yarılsa da içine girsem dedim. Zaman her şeyin ilacı hocam. Ama kafada da bitirmek gerek.

Haklısınız hocam önemli olan kafada bitirmek zamana bırakıyoruz bizde umarım yeni güzel bir başlangıç yapıp hayatıma devam edebilirim hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ve eskiye baktıkça eskiyi özlüyor özlediklerimizin arasında da en çok önceden sevdiğimiz insanı özlüyor o zamanlar biraz da olsa onun farlıgını bilerek kendimizi rahatlatıyorduk.

Yok be ben olacağı bilerek söyledim çekildim. Zorlamadım hiç.

Biraz zorlasaydın keşke şansını denemekte iyi ama elinden geleni yapıp zorlasan belki bazı şeyler değişebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00