Herkese iyi günler dilerim. Üniversite hocalarımdan biri iş bilgisayarı toplamam konusunda benden yardım istedi. 80.000 TL bütçe ile monitör dahil bir sistem istemekte. Yapacağı işler ileri seviye yüzey modelleme, amorf modelleme ve analizleri, binlerce parça içeren montaj tasarımları olacak. Bu işler sırasında bilgisayardan hız ve profesyonellik bekliyor. Kendi çabalarım ile oluşturduğum listeyi aşağıya ekliyorum. Eksiklerim, yanlışlarım elbet vardır. Parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Ayrıca tavsiyelere açığım. Geliştirilmesi gereken noktalar var ise yahut gereksiz eklemeler var ise lütfen uyarınız. Şimdiden teşekkür ediyorum...
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemde en merak ettiğim kısım kasa ile bileşenlerin uyumu. Göze daha hitap ettiği için bu modeli tercih ettim. Corsair Obsidian 500D modeli diğer bir seçeneğim fakat kaba duruyor. Önerilerinize açığım.
Ayrıca monitör olarak linkte yer alanı uygun gördüm. CAD/CAM modu olması ve tasarımı cezbetti.
www.oktostore.com
Pc Toplama Sihirbazı
Bu sistemde en merak ettiğim kısım kasa ile bileşenlerin uyumu. Göze daha hitap ettiği için bu modeli tercih ettim. Corsair Obsidian 500D modeli diğer bir seçeneğim fakat kaba duruyor. Önerilerinize açığım.
Ayrıca monitör olarak linkte yer alanı uygun gördüm. CAD/CAM modu olması ve tasarımı cezbetti.
BenQ PD3205U 4K 31-inch USB-C Profesyonel Tasarımcı Monitörü | Okto Store
BenQ PD3205U 4K 31-inch USB-C Profesyonel Tasarımcı Monitörü en uygun fiyatlarla ve hızlı kargo avantajıyla Oktostore.com'da! Özel indirimli fiyata satın alın!