Modem, kablo ile bağlıyken hızda sorun yoksa yeni modem almanıza gerek yok. Bir Access Point alın ve modeme adsl kablosu ile bağlayın. Kurulumu basittir. Hem bu şekilde AP yi ev içinde internetin az çektiği yere yakın konumlandırıp tüm evde daha iyi sonuç alırsınız. Yine de ana modeme bağlıyken düşük, AP ye bağlıyken yüksek hız alacağınızı unutmayın. En kısa zamanda yeni iş + yeni bir bilgisayar kombinasyonu yapacağınız günler gelir umarım.
Hocam evde tek yaşamıyorum ki. Kardeşim gelecek bir zaman sonra o da başka bir odadan internete bağlanacak, o hesaba göre benim 2-3 tane router almam lazım. Benim derdim maliyeti düşürmek. Maliyeti düşürüp geleceğe yatırım yapmak. Router ile uğraşacağıma 5GHz bandında bir modem alırım. Hem daha uyguna gelir, hemde benim(bizim) daha çok işimi görür. Modemim eskidi zaten. (Airties 5650v3 2.4GHz)
İyi dileklerinize teşekkür ederim.
Bir kaç gün içinde yeni modem almak niyetindeyim.
Modem olarak:
Keenetıc Aır Ac1200 5port 4 Anten 5dbı Mesh Access arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bu iki ürün arasında kaldım. Ne tavsiye edersiniz, sizce hangisini seçmeliyim?
Arkadaşlar maksimum 225 TL(Kargo dahil) sınırım var, bu fiyata göre vdsl2 destekli modem önerisi yapar mısınız?
Hocam evde tek yaşamıyorum ki. Kardeşim gelecek bir zaman sonra o da başka bir odadan internete bağlanacak, o hesaba göre benim 2-3 tane router almam lazım. Benim derdim maliyeti düşürmek. Maliyeti düşürüp geleceğe yatırım yapmak. Router ile uğraşacağıma 5GHz bandında bir modem alırım. Hem daha uyguna gelir, hemde benim(bizim) daha çok işimi görür. Modemim eskidi zaten. (Airties 5650v3 2.4GHz)
Arkadaşlar maksimum 225 TL(Kargo dahil) sınırım var, bu fiyata göre vdsl2 destekli modem önerisi yapar mısınız?
Airties 5650v3 Modemden daha iyi bir modem olması şart.
Yeni modem alınacak. Konuya kilit vurabilirsiniz.
Modem olarak:
Keenetıc Aır Ac1200 5port 4 Anten 5dbı Mesh Access arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bu iki ürün arasında kaldım. Ne tavsiye edersiniz, sizce hangisini seçmeliyim?
Airties 5650v3 Modemden daha iyi bir modem olması şart.
Yeni modem alınacak. Konuya kilit vurabilirsiniz.