- Makaleler
- 5
80 TL bütçem var, çok arttırmak istemiyorum bütçemi. RPCS3 için alıyorum. Kol ile çok oyun oynayacağımı sanmıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evet, çalışıyor şu an.RPCS3 denediniz mi? Kolay kolay çalışan bir şey değildi sanki.
Model de söyler misiniz? Kollar hakkında hiç bilgim yok.İkinci el Logitech kollar bulunabilir.
F310 veya F710. Türkiye'de genel olarak bu ikisi var zaten.Evet, çalışıyor şu an.
Model de söyler misiniz? Kollar hakkında hiç bilgim yok.
2. el olarak bunları aklıma kazıdım. Sıfır olarak ne yapılabilir ya da bir şey yapılabilir mi?F310 veya F710. Türkiye'de genel olarak bu ikisi var zaten.
Sıfır olarak 80 TL'ye kol bulursunuz ama o kolun kalitesini bir satıcı bir de Allah bilir. Bence 1. el en az F310 alınmalı. Ayrıca siz ne istiyorsunuz mesela koldan? Titreşim, ışık. F310'u ucuz ve iyi olduğu için önerdim ama titreşimi yok mesela.2. el olarak bunları aklıma kazıdım. Sıfır olarak ne yapılabilir ya da bir şey yapılabilir mi?
Hiçbir şey istemiyorum, ne ışık, ne titreşim. Dediğim gibi birkaç şey oynayıp bir yere kaldırırım kolu. Tuşları doğru düzgün çalışsın yeter.Sıfır olarak 80 TL'ye kol bulursunuz ama o kolun kalitesini bir satıcı bir de Allah bilir. Bence 1. el en az F310 alınmalı. Ayrıca siz ne istiyorsunuz mesela koldan? Titreşim, ışık. F310'u ucuz ve iyi olduğu için önerdim ama titreşimi yok mesela.
Dediğim gibi 80 TL'ye bulunur ama kalitesiz olur. Ben zamanında bu fiyata Rampage kol almıştım. 2-3 aya öldü. Bütçe yükseltmek sıkıntı olmazsa F310 kalitelidir. Aslında bu kollara verilecek para maksimum 150 TL olmalı ama malum dolar sıkıntı oluyor.Hiçbir şey istemiyorum, ne ışık, ne titreşim. Dediğim gibi birkaç şey oynayıp bir yere kaldırırım kolu. Tuşları doğru düzgün çalışsın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.