80 TL'ye 4.77 Mbps'li TTNet Kullanılır m?

1500tl hiç bir firma ödemiyor. :D Modem ile aldığım için modemi yüksek fiyatlı gösterdikleri için bu fiyat böyle. Yapcıak hiç bir şeyim yok. 1500tl ye değmez malesef.
Eh taahhutunuz bitecegine yakin muhtemelen ararlar sizde bugunleri hatirlayip anirtirsiniz onlari, ne diyelim.

24 ay sözleşmeli. 100 MBPS' ye full limizsiz AKN yok, 4 MBPS upload. 175 TL veriyorum.
Bu ay 6,3 TB download yapmışım. 1000 MBPS paketi çıkınca ona geçeceğim, sordum altyapım destekliyormuş. O zaman 1000 MBPS download, 75 MBPS upload hızı olacakmış. Allah herkese fiber nasip etsin inşallah.

24 ay sözleşmeli. 100 MBPS' ye full limizsiz AKN yok, 4 MBPS upload. 175 TL veriyorum.
Bu ay 6,3 TB download yapmışım. 1000 MBPS paketi çıkınca ona geçeceğim, sordum altyapım destekliyormuş. O zaman 1000 MBPS download, 75 MBPS upload hızı olacakmış. Allah herkese fiber nasip etsin inşallah.
Ben semt dışınca taşınmadığım hiç bir zaman fiber alamicam. Yahu bi fiber için taşınmayı düşünüyorum şaka gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı