800.000-900.000 TL araba önerisi

Crush404

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar. Bütçem başlıkta yazdığı şekilde ve isteğim marka, model fark etmeksizin mümkünse 0-100'ü en hızlı gören araç olması şimdiden teşekkür ederim. Şu an altımda eski bir Mercedes var fakat ivme kazanması o kadar yavaş ki araç beni kendinden soğuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar arkadaşlar. Bütçem başlıkta yazdığı şekilde ve isteğim marka, model fark etmeksizin mümkünse 0-100'ü en hızlı gören araç olması şimdiden teşekkür ederim. Şu an altımda eski bir Mercedes var fakat ivme kazanması o kadar yavaş ki araç beni kendinden soğuttu.

O fiyat aralığında 0-100'ü çok hızlı olan arabalar olduğunu düşünmüyorum onun yerine kaporta görünüşü güzel normal fiyatlı bir araç alıp Turbo ekleyip motora bakım ve ekleme yaptırmayı düşünür müsün? Mesela Opel Astra g kasa var 2000-2009 yılları arası üretilen sedan kasaları oldukça hoş ve halen parça üreten firma var YouTube'da videoları mevcut çok hoş bir araç oluyor. Onun dışında Subaru impreza 4x4'ler kasaları oldukça hoş araç 4x4 olduğu için kalkışı oldukça kuvvetli bir de Turbo ve motor yaptırdığın zaman oldukça iyi olur. ( burada bahsettiğim motor yaptırma muayeneden geçecek şekilde videolarda gördüğümüz 1000 beygir yapma işinden bahsetmiyorum )

Eski kasa Honda Civic bakın. 0-100 10 saniye civarı bir araba son derece keyiflidir. Ya çok gençsiniz ya da Drag yarışı yapmak niyetindesiniz sanırım..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı