800-900 bin ₺ araba önerisi

Bu butceye imkansiz.

508 1.6 BlueHDi bakabilirsiniz. Ornek ilanlar atacagim. Bu araclar tam otomatik, yari otomatiklerle karsilastirmayin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ccess-1.6-bluehdi-temiz-arac-1290956654/detay (fiyati uygun, biraz km var)

Arti olarak 1.6 CDTI otomatik Insignia guzel bir secim olur. Megane 4 1.5 dCi bakilabilir ancak bu araclara gore hem segment hem de kalite anlaminda daha asagilarda olacaktir. Focus 3.5 olabilir ancak powershift sanzimandan dolayi otomatigi cok iyi degil.

508 daha mantıklı gibi gerçekten.

508 daha mantıklı gibi gerçekten.
Bu fiyatlara gercekten daha mantikli, hem D segmenti hemde sorunsuz bir kombinasyon. Ben 2017'de sifirini babama aldim, 140.000 km'ye kadar aile icinde kullanildi. Keyifli aractir.

Scoda Rapid de çok hoşuma gidiyor. Nasıl araba?
Rapid parasina gore bir arac degil. Fabia'nin uzatilmis versiyonu gibidir. Kotu bir arac degil sadece mantik aracidir.

@Spoko 2011 Focus'tan sonra bundan bize adam olur mu? 1.6TDCİ ile aynı motor mu? Şanzımanı can sıkar mı?
Ben makyajli 1.6 e-HDI motorlusunu da kullandim. 2014 model Access paketti (180.000 km'de sattim). Yakit olarak inanilmaz memnundum. Bu e-HDI motorlu olanlarin tek sikintisi robotize otomatik olmasi diyebilirim. Onunda omru ortalama 100.000 km civarinda diyebilirim. Harici ne motoru ne araba sorunlu diyebilirim.

Arac bazinda konusursam Active paket en ideal paket diyebiliriz, donanim olarak Focus'tan sonra ciddi fark yaratir. Tramer ve km olarak yuksek degil - fiyati da makul. Ben olsam net gecerim. E-HDi motor eski HDI motorun daha sessiz ve yazilimsal olarak farkli hali diyebilirim. Arti star-stop mevcut. Bilinen buyuk bir kronik sorun yok bu motor ozelinde. Temelde eskisi ile ayni.

Ben makyajli 1.6 e-HDI motorlusunu da kullandim. 2014 model Access paketti (180.000 km'de sattim). Yakit olarak inanilmaz memnundum. Bu e-HDI motorlu olanlarin tek sikintisi robotize otomatik olmasi diyebilirim. Onunda omru ortalama 100.000 km civarinda diyebilirim. Harici ne motoru ne araba sorunlu diyebilirim.

Arac bazinda konusursam Active paket en ideal paket diyebiliriz, donanim olarak Focus'tan sonra ciddi fark yaratir. Tramer ve km olarak yuksek degil - fiyati da makul. Ben olsam net gecerim. E-HDi motor eski HDI motorun daha sessiz ve yazilimsal olarak farkli hali diyebilirim. Arti star-stop mevcut. Bilinen buyuk bir kronik sorun yok bu motor ozelinde. Temelde eskisi ile ayni.
2014 model Peugeot 508 buldum. 200 bin km sıkıntı olur mu? Ama arabanın hiçbir sıkıntısı, boyası, değişeni yok. Bakımları tam

2014 model Peugeot 508 buldum. 200 bin km sıkıntı olur mu? Ama arabanın hiçbir sıkıntısı, boyası, değişeni yok. Bakımları tam
850-900 civarinda attigim 1.6 BlueHDI olanlara bakmaniz daha iyi olur. Hem 120 beygir hemde tam otomatik EAT6 sanzimanla geliyor. 200.000 km sorun degil, butceniz varken yari otomatik almanizi onermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı