800-900 TL kulaklık önerisi

yuso12

Decapat
Katılım
1 Temmuz 2021
Mesajlar
96
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
200 TL'lik çok iyi olmayan bir kulaklığım var son zamanlarda kulak ağrım ve çınlamam arttı. Bu yüzden biraz daha kaliteli maksimum 1000 TL olan bir kulaklık arıyorum.
 
Kendim de kullanıyorum. Güzel model.
 
Kendim de kullanıyorum. Güzel model.
hocam pekı kulak çınlaması gibi bi sorunla karşılaşmadınız değilmi
 
hocam pekı kulak çınlaması gibi bi sorunla karşılaşmadınız değilmi
Hayır karşılaşmadım şu ana kadar. Alalı 3 hafta fikan olmuştur. Gayet iyi. Tek sorunu biraz ağır. Ama alışıyor insan belli bir süre sonra. Ve pedleri deri. 2-3 saat kullandıktan sonra kafanı dinlerdir 5 dakika filan. Onun dışında bir sorunu yok.
 
Şu an kullanıyor musunuz acaba.
Bu markanın kulaklarını kullandım bunun bir alt modelini 2 yıl geçti bunun bir alt modeli olsa bile baya kaliteli hissettiriyordu (alırsan pişman olmazsın ama indirimleri göz at bence bazen 1700 tlden 700 tl düşen kulaklıklar görmüşlüğüm var biraz bekleyip alman daha doğru olacaktır. (Eger zamanın yok ise bu kulaklığı alman en iyisi olacak)
 
Bu markanın kulaklarını kullandım bunun bir alt modelini 2 yıl geçti bunun bir alt modeli olsa bile bayağı kaliteli hissettiriyordu (alırsan pişman olmazsın ama indirimleri göz at bence bazen 1700 TL'den 700 TL düşen kulaklıklar görmüşlüğüm var biraz bekleyip alman daha doğru olacaktır. (eger zamanın yok ise bu kulaklığı alman en iyisi olacak)

Yok ustam zamanda sıkıntı yok beklerim onerin için teşekkür iyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı