Yerine göre o çevrede eğer ki Gaming bir internet Cafe bulunmuyorsa açmak bence az-çok mantıklı ama illaki ki bulunuyordur. Benim çevremde 2-3 tane Gaming internet Cafe olsa da hepsi iyi kazanıyor. Ama tabii 800.000 TL çok fazla yani bu paranın %20'si ile bile farklı bir şekilde daha fazla kazanabilme oranının olduğunu düşünüyorum. İyi araştır, şu dönemde 800.000 TL'yi altın yapıp faizini yemek bile daha mantıklı gibi![]()
Aynı fiyattan olması bence mantıksız olur. Elit bir mekan açmayı düşünüyorsan fiyat farkınıda koymalısın. Her ortam herkese hitap etmemeli kalitenin farkı olmalı diye düşünüyorum. Örnek vereyim çevremde iki adet internet cafe var biri tıklım tıklım dolu diğerinde ise masalar yarı yarıya boş. Üstelik parasıda iki katına yakın cafeye gelen tipleri görünce paraya kıyıp diğer cafeye gidiyorum. Elit müşteri kesiminide göz ardı etmemelisin. Aparatif yiyecek ve içeceklerdende güzel para kazanabilirsin.Biliyorum rakam yüksek fakat 2 arkadaş yapmayı düşünüyoruz açacağım yer Ankara’nın en kalabalık liselerin dershanelerin vs yığınla olduğur bir yer. Fakat ben açmışken Game House tarzı olsun istiyorum. 50 masa güncel RTX kartlar 144 Hz veya 240 Hz monitörler tamamen oyun oynayacak kesime hitap etmek istiyorum. Adeks vs gibi yani. Çevredeki Cafe'leri geçen yıl gezmiştim masalarının çogu 1050-1060 sistemlerdi fakat oturacak yer yoktu. 100’den fazla’da masası mevcuttu. Ekipmanlar falan rezalet ben ekipmanları da iyi markalardan tercih edip fiyatı’da hemen hemen aynı fiyat’la sunmayı planlıyorum. Ama işte böyle bir yer günlük ne bırakır veya aylık ne bırakır hiç bir fikrim yok. Veya iş tutmadı ne kadar zarar ederim bunları öğrenmek istiyorum. Yani en kotü senaryo ne olur? Tecrübeli kişiler var ise konuşmak çok isterim.0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.