800 TL civarı kulaklık önerisi

Bütçe
800

Yoriza

Centipat
Katılım
28 Temmuz 2020
Mesajlar
5
Merhabalar, geçen hafta Cloud Alpha satın aldım fakat bu kulaklıkla ilgili 2 sorunum var. Araştırmalarıma göre anakartımın (Gigabyte B450M S2H) ses yongası kulaklığı yeterince besleyemiyormuş. Birçok EQ ayarı yaptım fakat tam istediğim sonuca ulaşamadım. Aslında ses performansından fazla şikayetçi değilim fakat ses kartı olan bir kulaklığa geçmek istiyorum.

İkinci sorun ise kulaklık beni aşırı rahatsız etti. Büyük bir kafam var ve bu kulaklık resmen kafamı ezdi ve kulaklarımın altında kızarıklar oluşturdu. Şu günlerde çok uzun saatler bilgisayar başında olduğum için yeri geliyor 6-7 saat kulaklığı kullandığım oluyor. O yüzden rahatlık benim için önemli bir unsur. Bu sebeplerden ötürü kulaklığı iade etme kararı aldım.

Oyun oynadığım kadar müzik de dinliyorum, film de izliyorum o yüzden genel performansı iyi bir kulaklık arıyorum. Mikrofon da Discord'da temiz bir ses için yeterli olsun yeter.

Sonuç olarak, Cloud Alpha'nın ses performansından fazla feragat etmeden rahat bir kulaklığa geçmek istiyorum. Bütçem 800TL civarında 100-150TL yükseltebilirim bütçemi.
 
Son düzenleme:

Kesinlikle. Kendim de kullanıyorum. Önerimdir.
 
Müzik zaten dinlenmez demiyorum, fakat ben son 2 yıldır ses mühendisliği üzerine çalışıyorum, iki kulaklığı da test ettim. Eğer oyunun yanında müzik keyfini de arttırmak istiyorsa VOİD serisine bakmalı çünkü müzik performansı T.E'ye göre çok daha iyi, fakat bu müzik kulağı ile de alakalı, müzik kulağı çok gelişmiş ve hassas olmayan kişiler için büyük bir fark yaratmaz.
 
Müzik zaten dinlenmez demiyorum, fakat ben son 2 yıldır ses mühendisliği üzerine çalışıyorum, iki kulaklığı da test ettim. Eğer oyunun yanında müzik keyfini de arttırmak istiyorsa Void serisine bakmalı çünkü müzik performansı t. E'ye göre çok daha iyi, fakat bu müzik kulağı ile de alakalı, müzik kulağı çok gelişmiş ve hassas olmayan kişiler için büyük bir fark yaratmaz.

Ama hocam Void Elite şu an gereksiz pahalı ve sorunları olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım aldığında sağ veya sol tarafından az ses geliyordu. Çok profesyonel değilseniz anlamanız zor dediğiniz gibi.
 

Geri
Yukarı