800 TL civarı veya daha ucuz F/P mouse önerisi

Bütçe
800
Eyvallah hocalarım sağolun.

750 TL ROG Keris + 190 TL Trendyol'dan 90x40 Xrades, 1000 TL'nin altında kapatır. Klasse, Xrades ve Porge arasında çok minimal fark var.

Hocam klasse xrades porge arasından hangisi en iyidir FPS oyunları için (90x40)

Son düzenleme:
750 TL ROG Keris + 190 TL Trendyol'dan 90x40 xrades, 1000 TL'nin altında kapatır. Klasse, xrades ve porge arasında çok minimal fark var.

Xrades'i aktif kullanan arkadaşlarımın birçoğu nefret ediyor. Sebebini sorduğumda farelerin DPI'larını sürekli arttırmak zorunda kaldıklarını(fareler Basilisk v3, ROG Keris ve da mini)söylediler. Rival 300'üm ile denediğimde aynı sorunu ben de yaşadım.

Xrades'i aktif kullanan arkadaşlarımın birçoğu nefret ediyor. Sebebini sorduğumda farelerin DPI'larını sürekli arttırmak zorunda kaldıklarını(fareler Basilisk v3, ROG Keris ve da mini)söylediler. Rival 300'üm ile denediğimde aynı sorunu ben de yaşadım.
Xrades, Porge, HyperX FURY S Pro ve ASUS ROG'un mouse pad'ini kullandım/kullanıyorum ancak dördü arasında değişim yaparken DPI değişikliği yapmadım. Bez/kumaş mouse pad'lere alışık değillerse ondan olabilir. Bahsettiğiniz vakit geçtikçe aşınma kaynaklı DPI artırma zorunluluğu ise onu bilmiyorum, Xrades'i aşınacak kadar uzun süre kullanmadım.

Xrades, porge, HyperX Fury s Pro ve ASUS ROG'un mouse Pad'ini kullandım/kullanıyorum ancak dördü arasında değişim yaparken DPI değişikliği yapmadım. Bez/kumaş mouse Pad'lere alışık değillerse ondan olabilir. Bahsettiğiniz vakit geçtikçe aşınma kaynaklı DPI artırma zorunluluğu ise onu bilmiyorum, Xrades'i aşınacak kadar uzun süre kullanmadım.

6-9 ay arası kullanım sonucu oluşmuş dedikleri durum. Günlük kullanım süresi 3-4 saat civarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00