- Makaleler
- 2
Selamlar, yeni bir klavye alacağım arkadaşlar. Bütçem 800 TL civarı. Aklımda şu modeller var;
www.hepsiburada.com
www.trendyol.com
urun.n11.com
www.hepsiburada.com
Aklımda Strafe model var fakat emin olamıyorum arkadaşlar. Cherry MX Silent Switch'leri hiç denemedim ve biraz ön yargılıyım açıkçası. Araştırdığım kadarı ile Red ile aynılar doğru mudur? Hybrid Switch'ler nasıldır, Apex 5 Nasıldır? K68 ve Strafe arasında ne farklar var? Razer hala alınır mı? Siz bunlar arasından veya alternatif hangi klavyeyi önerirsiniz?
Sorumlarım bu şekilde arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Corsair CH-9104113-TR Strafe Rgb Mk.2 Türkçe Mekanik Cherry Fiyatı
Corsair CH-9104113-TR Strafe Rgb Mk.2 Türkçe Mekanik Cherry en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Corsaır K68 Kırmızı Led Türkçe Cherry Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Corsaır K68 Kırmızı Led Türkçe Cherry yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Razer Blackwidow Türkçe RGB Green Switch Mekanik Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Razer Blackwidow Türkçe RGB Green Switch Mekanik Gaming Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
SteelSeries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye Fiyatı
SteelSeries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aklımda Strafe model var fakat emin olamıyorum arkadaşlar. Cherry MX Silent Switch'leri hiç denemedim ve biraz ön yargılıyım açıkçası. Araştırdığım kadarı ile Red ile aynılar doğru mudur? Hybrid Switch'ler nasıldır, Apex 5 Nasıldır? K68 ve Strafe arasında ne farklar var? Razer hala alınır mı? Siz bunlar arasından veya alternatif hangi klavyeyi önerirsiniz?
Sorumlarım bu şekilde arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.