800 TL kulaklık önerisi

Bu ürün tam 809TL'ye düşmüştü:
Keşke kaçırmasaydınız. Biraz stoklara bakın belki tekrar stoğa gelir. Rahatlık,ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesi hakkında konuşmama bile gerek yok.
Ne zamandı indirim? Ben de dün 999 liraya satın aldım. İade edip biraz daha bekleyebilirim, gerçekten iyi indirimmiş.
Ne zamandı indirim? Ben de dün 999 liraya satın aldım. İade edip biraz daha bekleyebilirim, gerçekten iyi indirimmiş.
Ürünü tekrar inceledim de, outlet ürünmüş ve 1 sene garantili, taksit seçeneklerinde de 6 ay taksit yokmuş.

Ürünü tekrar inceledim de, outlet ürünmüş ve 1 sene garantili, taksit seçeneklerinde de 6 ay taksit yokmuş.
Özellikleri geride fiyatı yüksek. O fiyata Hatta biraz altına alpha ve Senheiser ve hyperx alpha s daha iyi değerlere sahip.

@temmuzz hocam bir sorum olacaktı. LOGITECH G633 şuan 649 TL. Cloud Alpha yerine alınabilir mi? 150 TL daha verip Alpha almak mantıklı mı?
Hocam Cloud Alpha çok iyi bir kulaklık. Logitech G Pro X ile aynı segmentte sayılırlar. Denemiş biri olarak kesinlik Cloud Alpha almanızı öneririm. Cloud 9 Edition ile normal versiyon arasında sadece dış görünüş olarak fark var.

649 iyi ama diğer sitelerde 1250₺ alınmaz. Değmez bence.
MediaMarkt ama alınmıyor "sepetinizde bulunan bir ürün internet mağazamızda tükenmiştir, lütfen farklı bir teslimat şekli seçin" diyor.
Bende ekleniyor.

Değmezse almam bu arada. Önüme çıktı sorayım dedim. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı