800 TL'ye 144 Hz 1ms Monitör Önerisi

HZ'de ms'ye benzer bir olay, fazla bir fark yok. Ancak 144hz bütçeni aşar.
5ms 60Hz monitör oyunlar için idealdir diyorsun yani.. ms ve Hz olayından daha çok IPS ile TN panel arasında takıldım. IPS daha kaliteli görünüyor fakat ms değerleri açısından kötüymüş. Oyun için TN panel diyen yorumlar gördüm.

Hortlattığım için üzgünüm. Konuyla ilgili aklıma takılan birkaç şey var.

Bütçemi artırmayı başardım, AOC G2460PQU ile BENQ 24'' XL2411Z arasında kaldım. Bütçem 1200-1300 TL civarında. Bir abim, işte o monitörü alıcaksın da senin bilgisayara uymayacak gibi saçma sapan bir şey söyledi. Kafamı karıştırdı, normalde HDMI, VGA girişleri haricinde bir problem çıkmayacağından emin olmama rağmen mezun olduğu üniversite (Bilişim Fakültesi)nden ötürü ister istemez tereddüte kaldım. Son kez konuyla ilgili yardımlarınızı rica edebilir miyim? Teşekkürler! @MF @Murat5038

Bir abim, işte o monitörü alacaksın da senin bilgisayara uymayacak gibi saçma sapan bir şey söyledi.
Sallamış, sorun olmaz. Ayrıca GPU ismini söylemişsin modeli değil. GPU üstünde uyumlu slot ve bağlantı versionları uyuyorsa sorun çıkmaz. Yine de istediğin fiyatta bir monitör istiyorsan farklı konu açman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı