800 TL'ye 1TB SSD önerisi

glaitaht

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, yeni bir laptop aldım. İçerisinde 1TB M.2 SSD mevcut fakat indirmek istediğim oyunlardan bir tanesi bile diskte 175 GB yer kaplayacak. Dolayısıyla boş dosyaları, oyunları, programları tutacağım bir SSD alacağım. Aklımda 480GB Kingston Fury vardı ama dediğim gibi yeterli olmayacak.

Sormak istediğim bir soru şu; 670TL'ye satılan Bory marka SSD'yi alsam, günde 3 veya 4 kez kullanacak şekilde bir kullanım gerçekleştirsem bunun bana ne gibi bir zararı olabilir? Sizlerin 600-800TL arasında önerebileceği az problem çıkartacağına inandığınız SSD hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:

BX500 serisi hakkında kronik sorunlu olduğu yönünde konular mevcuttu. Ben BX500 240GB kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Fakat bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bütçeyi ufak aşıyor.

Bari BX500 almaya çalış dostum, hiç alamam dersen.
Bory'nin üreticisi kim bilmiyorum, ancak Longline bilindik ve daha güvenilir duruyor. Tabii sen BX500 almaya bak. Daha ucuza kaçmak istersen Aliexpress sitesine bak, 1 TB SSD'yi 600 TL'nin altına alabiliyorsun.
Düzenleme: Şu anda aklıma geldi, forumda moderatör arkadaşımız Reeinno SSD kullanıyordu.
Fiyatı oldukça uygun, moderatörün inceleme konusu ise:
Ben olsam Reeinno alırdım. 550 TL, 960 GB için çok çok iyi.

Bari BX500 almaya çalış dostum, hiç alamam dersen.
Bory'nin üreticisi kim bilmiyorum, ancak Longline bilindik ve daha güvenilir duruyor. Tabii sen BX500 almaya bak. Daha ucuza kaçmak istersen Aliexpress sitesine bak, 1 TB SSD'yi 600 TL'nin altına alabiliyorsun.
Düzenleme: Şu anda aklıma geldi, forumda moderatör arkadaşımız Reeinno SSD kullanıyordu.
Fiyatı oldukça uygun, moderatörün inceleme konusu ise:
Ben olsam Reeinno alırdım. 550 TL, 960 GB için çok çok iyi.

Reeinno iyi bir seçenek gibi duruyor ama site üzerindeki yorumlara baktığımda biraz kumar olduğunu gördüm. Longline Türk markası deniyor ama onda da sorunlar varmış, en iyisi BX500 ile şansımı denemek, en azından garantisi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı