800 TL'ye sistem tavsiyesi

[QUOT
Tamam sağolun bakmam :D Ama neden öyle yazıyor. Bir fikiniz var mı ?

Bir de sana bir şey soracağım sende hangi oyunlar var bu sistemle nasıl fps değerleri alııyorsun ?

Bir de sana bir şey soracağım sende hangi oyunlar var bu sistemle nasıl fps değerleri alıyorsun ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bendeki RAM'ler DD3 Bu anakart DD4, DD3 RAM takılabiliyor mu ?
Not: Ayrıca Kasada Micro Atx anakart var. Bu anakart'ı takabilir miyim ? Çünkü benim kasa baya küçük R9 380 içine zor sığıyor. Bir de son olarak birşey daha soracağım ekran altısı aldığınız site sizce güvenilir bir sitemidir ? alışveriş yapılabilinir mi sizce ?

Kardeşim bak ben sana sistem tavsiye ettim onu al bak keyfine. DDR4 uyumlu işlemciyi nasıl 1150p Anakart'a takabilecek o arkadaş çok merak ediyorum açıkçası. Neyse her fiyata göre farklı performans alınır. Zaten bütçe ne kadar yüksek olursa o kadar performans da artış gösterir. 800 liraya Anakart-İşlemci-HDD istedin, önerdiğimi satın alabilirsin. Seni birkaç sene idare eder. Benim önerdiğim sistemdeki anakart senin şuanki kasanla uyumludur. İyi sosyaller.

Kardeşim önerdiğin Anakart DDR3 ... İşlemcin DDR4 Skylake... Uyumsuzluk var. Konuyu açanın Ram'i DDR3 olduğu için DDR3 bileşenleri gerek. İnsanları yanlış yönlendirdiğin için rapor ettim seni.

[QUOT

Kardeşim bak ben sana sistem tavsiye ettim onu al bak keyfine. DDR4 uyumlu işlemciyi nasıl 1150p Anakart'a takabilecek o arkadaş çok merak ediyorum açıkçası. Neyse her fiyata göre farklı performans alınır. Zaten bütçe ne kadar yüksek olursa o kadar performans da artış gösterir. 800 liraya Anakart-İşlemci-HDD istedin, önerdiğimi satın alabilirsin. Seni birkaç sene idare eder. Benim önerdiğim sistemdeki anakart senin şuanki kasanla uyumludur. İyi sosyaller.

Kardeşim önerdiğin Anakart DDR3 ... İşlemcin DDR4 Skylake... Uyumsuzluk var. Konuyu açanın Ram'i DDR3 olduğu için DDR3 bileşenleri gerek. İnsanları yanlış yönlendirdiğin için rapor ettim seni.
Tamam Kardeşim sağol dediğin bileşenleri alacağım ama sence sinerji.gen.tr güvenilir bir site mi ?

Dikkatli bakarmısın. 1151 anakartlarda ddr3 çıktı neyin kafasındasın.
Yetkili birine soralım uyuyormuymuş.
Ne güzel atıp tutmak demi :D Şuan sana gülüyorum. Yazık haline.
downloadfile.jpg

@Adion
[QUOT

Onur beni rapor etti fakat sonuç yok nedeni benim önerdiklerim uyumlu o arkadaş yanlış rapor ettiği için ceza aldı.

@Onur Özgür çaglarreyiz beni rapor etti fakat uyumlu olduğu için kendi ceza aldı galiba :D

Benim önerdiklerim daha iyi al uyumsuzluk sorunu olsa zaten Pc toplama yardımcısı anakartı göstermez.

@JaroxJamaica yukaridaki sistemde herhangi uyumsuzluk var mı? @Silinen üye çok bilmiş arkadaşımız var diyor arkadaşın ramleri ddr3.

Dikkatli bakarmısın. 1151 anakartlarda ddr3 çıktı neyin kafasındasın.
Yetkili birine soralım uyuyormuymuş.
Ne güzel atıp tutmak demi :D Şuan sana gülüyorum. Yazık haline.Eki Görüntüle 137340
@Adion

Onur beni rapor etti fakat sonuç yok nedeni benim önerdiklerim uyumlu o arkadaş yanlış rapor ettiği için ceza aldı.

@Onur Özgür çaglarreyiz beni rapor etti fakat uyumlu olduğu için kendi ceza aldı galiba :D

Benim önerdiklerim daha iyi al uyumsuzluk sorunu olsa zaten Pc toplama yardımcısı anakartı göstermez.

@JaroxJamaica yukaridaki sistemde herhangi uyumsuzluk var mı? @Silinen üye çok bilmiş arkadaşımız var diyor arkadaşın ramleri ddr3.
Kardeş arkadaş anakart ile cpu uyumsuz dedi galiba. Yöneticilerden biri şu konuya açıklık getirebilir mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı