8000-10000 TL arası MSI laptop tavsiyesi

Hocam bu nasıl RTX2060 ile KDV dahil 9010 lirayamı geliyor bu bilgisayar?
Bu siteler ile ilgili bilgim yok, sıkıntısız gelecekse bende alabilirim buradan, bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur.
 
RAM'inin 8 GB olması kötü, RAM almanız gerekir. İşlemci ile ekran kartı 3.3 FPS gibi bir darboğaz yapar. Dokunmatik ekran teknolojisi yok pek sorun yaratır mı bilmem. Laptop aşırı ısınıyor bununla alakalı bir sürü şikayet var. 30 günlük iade süresi var. Ekranı 120Hz, bu fiyata daha iyisi bulunabilirdi. Onun dışında iyi olarak, bataryası dayanıklı ve güzel. Tasarımı, ağırlığı çok güzel. Güzel bir Webcam var. 512 GB bir SSD alanı var. Paneli IPS, işlemcisi güzel. Ekran kartı yeni nesil ray-tracing teknolojisine sahip ve güçlü bir ekran kartı. Windows 10-Home kurulu halde geliyor. Ayrıca MSI kalitesine sahip ve garanti süresi uzun. Yani alabilir ve kullanabilirsiniz. Ancak unutmamak lazım, fanlar düzgün çalışmıyor ve cihaz çok ısınıyor.
@ACAR28
 
Hocam biz bunda karar kıldık. Bizim için tek dezavantajı numpad ama olsun. Diğer artıları yanında ihmal edilebilir.
Hocam sırf msi olsun diye yapıyorsunuzda msi'ın bir sürü başarısız çöp modelleri var gidip Msi ekran kartı veya laptop almam ben hocam aşırı gereksiz pahalı.
 
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller diliyorum. Kuzenime bir tane laptop bakıyoruz bu aralar. Bütçemizde yukarıdaki gibi. 10000 TL'yi mümkünse fazla zorlamasın yani maksimum 9500 civarı olması taraftarıyız. Kuzen özellikle MSI tarafına çok yatkın. Çok araştırdık ama bir türlü istediğimiz F/P laptop bulamadık. Şunun farkındayız ki MSI diğer muadillerine göre en az 1500 TL gibi bir farkı var ve biz bunu göze alıyoruz. Çünkü gerçekten ciddi anlamda kalite farkını hissettiriyor. Diğer markalarda iyidir ama bence hiçbiri bir MSI kalitesinde laptop üretemiyor. Sizlerden ricam ekranı 15.6 ve numpad olması bizim için önemli. Diğer yandan işlemci i5 ya da i7 fark etmeksizin en az 8. nesil, ekran kartı ise minimum 1050, mümkünse 1650 olabilir. RAM 8 GB olması sıkıntı değil sonradan da upgrade edilebilir. Newegg'de çok güzel MSI laptoplara baktık lakin kredi kartı ile taksitle alacağız. Özellikle MSI istememize rağmen diğer önerilerede açığız. Çok acelemiz yok ama yakında üniversitelerde eğitim başlayacağı için maksimum 2-3 hafta gibi bir sürede halletmemiz lazım. İyi akşamlar dilerim.
Monster Tulpar T5 V19.2 Intel Core i7 10750H 16GB 256GB SSD Fiyatı Geçenlerde şöyle bir laptop gördüm. Özelliklerine göre fiyatı iyi geldi.
 
Monster markası hakkında bir sürü şikayet var. Göze alıp Monster markası alınmaz.
Servisle ilgili sıkıntısı olanlar gidip sinirden laptopu çat çat vuruyorlar sonra servis biz bunu almayız diyince yaygara koparıyorlar hocam monster kaynaklı bişi değil monster kullanan arkadaşım var gayet memnun 2 yıldır sıkıntısız tek sıkıntı su dökülmüştü gönderdi servise yapıp yolladılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı