Monster'a bak.
Merhaba Instagram adresinizi bırakırsanız size yardım edebilirim ancak zaten M.2 SSD slot değiştirme çok kolay kablo yok bir şey yok tek yapmanız söküp diğer slota vidalamak YouTube'da birçok video var. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Bahsettiğiniz işlemciler masaüstü işlemciler. Ayrıca i7-9750H 45W Thermal Design Power (TDP) değerine sahipken i7-10750H 45W TDP değerlerine sahip. Ayrıca termal olarak 10. Nesil mobil Intel Comet Lake-H Core işlemciler 9. Nesil mobil Intel Coffe Lake-H işlemcilere göre daha başarılı. Yanlış bilgilendirme yapmayın.Blaster den memnun kalmayan forumda yok GameGaraj 25 yıllık bir şirket çok iyi destek hattı var merak etmeyin 9. nesil konusuna gelirsek evet performans olarak mantıken 10. nesil den kötü olması gerek ancak ısı değerleri performansı ne kadar etkilediğini biliyorsunuzdur. 10. nesil Intel işlemciler performans arttırmak için TDP değerlerini yükselttiler bu durum çok ısınmasına sebep oldu forumda bunun için sebep oldu buradan bakabilirsiniz.Bu yüzden Intel 9. nesilleri tercih ederim şahsen.hem bir eski nesil olduğu için ekran kartından feragat etmezsiniz herhalde ekran kartı her zaman daha ön plandadır.
Tekrar söylüyorum Blaster' dan memnun kalmayan forumda kimse yok. Geç yazdığım için kusura bakmayın hastanede işim vardı.PC hocası incelemesi için buraya Technopat için buraya basabilirsiniz.
Kusura bakmayın bir hata yaptım saygı çerçevesi içinde yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.Ancak önceki yorumlarda da belirttim işlemci için ekran kartından feragat etmeyin ayrıca 10.nesilin 9.nesilden daha başarılı olması normal sonuçta bir üst nesil.Bahsettiğiniz işlemciler masaüstü işlemciler. Ayrıca i7-9750H 45W Thermal Design Power (TDP) değerine sahipken i7-10750H 45W TDP değerlerine sahip. Ayrıca termal olarak 10. Nesil mobil Intel Comet Lake-H Core işlemciler 9. Nesil mobil Intel Coffe Lake-H işlemcilere göre daha başarılı. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
O konuda haklısınız.Kusura bakmayın bir hata yaptım saygı çerçevesi içinde yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.Ancak önceki yorumlarda da belirttim işlemci için ekran kartından feragat etmeyin ayrıca 10.nesilin 9.nesilden daha başarılı olması normal sonuçta bir üst nesil.
yanlız linkteki bilgisayarda i7 9750h var sadece bir eski nesil olduğu için i5 ile bir mi tutuluyor?O konuda haklısınız.
(Oyun için)
i5-10300H GTX 1660Ti > i7-10750H GTX 1650R
(Render vb. işler için)
i7-10750H GTX 1650R > i5-10300H GTX 1660Ti
Kusura bakmayın bir hata yaptım saygı çerçevesi içinde yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak önceki yorumlarda da belirttim işlemci için ekran kartından feragat etmeyin ayrıca 10.nesilin 9.nesilden daha başarılı olması normal sonuçta bir üst nesil.
Hocam almanıza gerek yok ayrıca 9.nesil işlemcileri kötülemenizi anlayamadım 10.nesil işlemciler de 80 derece üstünü rahat görüyor buyrun bakın ayrıca 9.nesil işlemciler ile 10.nesil işlemcilerin arasında pek bir fark yok i7 9750h i5 10300h'ı rahatlıkla geçiyor i7 10750h ile arasında gözle görülebilecek seviyede farklar yok.9.nesil işlemciler çok ısınıyor diyorlar ama genellikle oyun oynarken işlemciler 80 derece üstünü görüyor zaten. 5 fanlı bir notebook soğutucu alsam iş görür mü?
Hocam almanıza gerek yok ayrıca 9.nesil işlemcileri kötülemenizi anlayamadım 10.nesil işlemciler de 80 derece üstünü rahat görüyor buyrun bakın ayrıca 9.nesil işlemciler ile 10.nesil işlemcilerin arasında pek bir fark yok i7 9750H i5 10300H'ı rahatlıkla geçiyor i7 10750H ile arasında gözle görülebilecek seviyede farklar yok.
Sorun bende özür dilerim.Laptop soğutucusu almak size kalmış ancak ısı bir süre sonra toz toplayacağı için performans kaybına sebep olabilir."Genellikle oyun oynarken işlemciler 80 derece üstünü görüyor zaten." Diyerek sadece 9. nesil değil, çoğu işlemcinin oyun oynarken ısındığını belirttim zaten. 9.nesil işlemcileri kötülemek gibi bir niyetim yok. Sadece 80 derece üzerine çıkması performans kaybı yaratır mı? Ekstra bir soğutucuya gerek var mı onu merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.