OnlyGroovy
Hectopat
Malum fiyatlar uçtu, lütfen dalgaya almadan sistem önerebilir misiniz? Hazır olursa daha iyi olur. İşlemci de mümkünse 8 çekirdek ve üstü olsun.
Maalesef 8000-8500 TL'lik PC isteyene dalga geçme mevsimi 2019'da bitti. Artık 8000 az geliyor yani ciddiye alıyoruzMalum fiyatlar uçtu, lütfen dalgaya almadan sistem önerebilir misiniz? Hazır olursa daha iyi olur. İşlemci de mümkünse 8 çekirdek ve üstü olsun.
Maalesef 8000-8500 TL'lik PC isteyene dalga geçme mevsimi 2019'da bitti. Artık 8000 az geliyor yani ciddiye alıyoruz![]()
Bir tık? Hocam 2 bin lira az para mı?Üstat şimdi açıkçası belki de hoşlanmayacağın bir sistem önereceğim çünkü bütçenizin bir tık üstünde.
![]()
ModArt PC-MA2 / AMD RYZEN 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi öneririm. 124 yorumu varmış zaten, bir göz atarsınız isterseniz.
Benim tavsiyem ekran kartı stoklarını beklemeniz. Yada bir laptop'a yönelmeniz.Maalesef 8000-8500 TL'lik PC isteyene dalga geçme mevsimi 2019'da bitti. Artık 8000 az geliyor yani ciddiye alıyoruz![]()
Haklısınız, üzgünüm.Bir tık? Hocam 2 bin lira az para mı?
Benim tavsiyem ekran kartı stoklarını beklemeniz. Yada bir laptop'a yönelmeniz.
Çünkü uzun bir süre ekran kartı gelmeyecek. Gelince RTX ekran kartı bile alabilirsiniz.
Üstat şimdi açıkçası belki de hoşlanmayacağın bir sistem önereceğim çünkü bütçenizin bir tık üstünde.
![]()
ModArt PC-MA2 / AMD RYZEN 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi öneririm. 124 yorumu varmış zaten, bir göz atarsınız isterseniz.
Ekran kartının bozuk olduğunu nasıl anladınız?Hocam bunu sipariş ettik fakat geldiğinde ekran kartı bozuk çıktığı için iade ettik. Şu anda bütçemizi aştığı için maalesef.
Benim için ekran kartı önemli değil işlemci önemli.
Fanlar dönmüyordu sıcaklık 100-110 görüyodu.Sorunu neydi?
Render ekran kartı üzerinden yapılmıyor muydu?Benim için ekran kartı önemli değil işlemci önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.