8000-9000TL X99 Toplama

Vatan Bilgisayar, yanlış hatırlamıyorsam 8300 civarıydı.

Hocam ben bu bilgisayarı Almanyadan bi akrabadan istedim 6600TLye geliyor kasa hariç. Onu Türkiyeden alıcam çünkü çok büyük taşıması zor olur. Daha önce yurtdışından getiren var mı bi sorun olur mu parçalarda malum hassas.

Teşekkür ederim, fakat mouse, klavye, kulaklık vs. bulunmakta şuan ondan ihtiyaç duymuyorum. Sadece oyun için olmayacak makine, programlama ve editing için de kullanılacak. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için

Yeniden merhaba, bütçemi 7000-7500TLye düşürdüm. 980Ti'lı build yapmak istiyorum 4970k ile. Monitör vs. şuan var zaten ihtiyacım yok. Bir de merak ettiğim şu sizce X99 işlemciler ile DDR4 sistem gerçekten değer mi? Eğer değer diyorsanız biriktircam bi 2000-3000 daha x99 toplayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu bütçe için X99 gerekli değil bence. Hız istiyorsan Intel 750 seri PCI-e SSD al 400 dolara. 4. nesil i7 işlemci ile herşeyi yaparsın.

Son düzenleme:
X99 gerekli değil bence, bu bütçe için gerekli değil. Hız istiyorsan Intel 750 seri PCI-e SSD al 400 dolara, 1100 TL ve işlemci gücünden, yine bence, vazgeç. 4. nesil i7 işlemci ile herşeyi yaparsın.
Tamam hocam, X99 Buildi yaptım Almanya'dan akraba getiriyor, 7200TLye geliyor. Parçaları yazıyorum sizde gözden geçirin eylül başı geliyor akraba.

CPU: Intel i7 5820k 3.3GHz 6-Core
CPU Soğutucu: Corsair Hydro H110i GT
Motherboard: Asus RAMPAGE V EXTREME EATX LGA2011-3
GPU: EVGA GeForce GTX 980Ti 6GB Superclocked+ ACX 2.0+
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4-2666
HDD: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5''
SSD: Samsung 850 EVO-SERIES 250GB 2.5''
PSU: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified
Kasa: Corsair 750D ATX Full Tower (veya Cooler Master HAF X 942 Black, hangisi sizce?)

Bunları topladım, siz de görüşlerinizi söylerseniz makbule geçer. Artıları, eksileri vs. PSU'yu düşük tuttum şuanlık ilerde SLI yapacak olursam PSU alırım yine. Aynı zamanda bunların uyumlu olması lazım, uyumsuzluk varsa onu da söylerseniz mutlu olurum. Herkese iyi akşamlar :)

Beyler üstte yazdığım bilgisayarın parçalarını aldım, hayırlısıysa eylül civarı parçalar elime ulaşacak. Fotoğraflarını atarım.

Bilgisayarı topladım. CPU 4GHz'a overclock edildi.
gA28DO.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı