8000₺ monitör dahil hazır sistem önerisi

Yıl başı indirimi olur mu acaba? Sizin aldığınız sistem hangisi?

Ben 3TD sistemini özelleştirerek aldım, RX580 8 GB ve H310MHP yaparak aldım. Fakat bütçeniz 4100TL gibi ise 3T 10 sistemini öneririm.

Yılbaşı indirimi değil de hafta sonu indirimleri oluyor, iyi indiriyorlar fiyatları.

Ben 3TD sistemini özelleştirerek aldım, RX580 8 GB ve H310MHP yaparak aldım. Fakat bütçeniz 4100TL gibi ise 3T 10 sistemini öneririm.

Yılbaşı indirimi değil de hafta sonu indirimleri oluyor, iyi indiriyorlar fiyatları.
ben maksimum 8000₺ ye daha da uygun olabilir monitör dahil uzun ömürlü sistem almak istiyorum tabi ki f/p olursa daha iyi olur

Ben maksimum 8000₺'ye daha da uygun olabilir monitör dahil uzun ömürlü sistem almak istiyorum tabii ki F/P olursa daha iyi olur.

10400F yapıp, 8x2 yapmanız daha faydalı olur. 10400 ile 10400F'in farkı 10400'in dahili grafik belleğine sahip olması fakat oyun bilgisayarların da gereksiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı