8000 TL hazır sistem

Aynı sitede satılan RTX 2060 ve RX 5700 XT'lerin fiyatının aynı olma sebebi RTX 2060'ın Gaming Z veya ROG STRIX gibi gereksiz pahalı bir model olması. Yoksa 3200 TL'ye RX 5700 XT mi var? Bu bütçeye RX 5700 XT sığmaz hem.

RTX 2060 için böyle bir pc var fiyatı 7200 tl o yüzden 8000 tlye Rtx 2060 koyulmaz dedim . Eğer Büyük bir RTX takıntınız yoksa RX 5600 XT hem daha ucuzdru hemde daha performanslıdır . RX 5700 XT ise daha pahalıdır ama performansı çok çok yüksektir

RTX 2060 için böyle bir pc var fiyatı 7200 tl o yüzden 8000 tlye Rtx 2060 koyulmaz dedim . Eğer Büyük bir RTX takıntınız yoksa RX 5600 XT hem daha ucuzdru hemde daha performanslıdır . RX 5700 XT ise daha pahalıdır ama performansı çok çok yüksektir
hayır takıntım yok dediğim gibi performans için yazdım aslında onu
Bütçeyi 500TL arttırarak 2K monitör ile kullansanız harika olur. Sistemin fiyatı çok uygun.
bu sistemi alacak olursam 2k monitör alabilirim sanırım

Bütçeyi 500TL arttırarak 2K monitör ile kullansanız harika olur. Sistemin fiyatı çok uygun.

Şu an için en uygun fiyatlı PC bu (5700 için) herhalde piyasada daha iyisi bu fiyata yoktur. 5700 çok uzun süre idare eder ve bu kartlarda da DLSS mevcuttur. Ama işlemciyi ileriki zamanda değiştirmeniz gerekebilir çünkü işlemcinin MHz RAM desteği 2933 MHz.
kesinlikle hayır zaten bu elraen pcleri çıktığında bile bir indirim yoktu piyasada daha ucuzları bulunuyordu . fiyatı 7600 ve 1660 super var bu ekran o fiyata göre çok kötü RX 5700 XT li olan vatan da satılan sistem çok çok daha iyidir ve daha ucuz (oyun performansı) . yani kısacası hayır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı