8000 TL monitör dahil sistem toplama

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yeni PC toplamayı düşünüyordum. 8000 TL civarı bütçe kullanacağım ama monitöre 1200 civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum en fazla. Bu konuda sizlerin de yardımlarını bekliyorum. Düşündüğüm sistemin resmini koyuyorum. Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kısım konusunda bilgi sahibi olanlar lütfen fikirlerinizi belirtin. Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 443550
Acaba hangi site burası fiyatları kısmen daha iyiymiş

Güzel sistem olmuş daha uzun ömürlü olması maksadıyla sata girişli Samsung 860 EVO yu düşünmeni isterim. Monitörü bende kullanıyorum doğru seçim tam F/P ürünü gayet kullanışlı ve güzel.

Aynı soruyu ben de sormuştum. Konu sahibi arkadaş sadece kendi faydasına yönelik cevaplara yanıt veriyor sanırım. 🙂
Evet konu açmanın amacı da o zaten. Tıpkı senin kendi konuma çözüm bulmak için açtığım başlığın altında konuya yorum yapmadan direk kendi işine gelen şeyi sorman gibi mesela. Yine de site inventus

Evet konu açmanın amacı da o zaten. Tıpkı senin kendi konuma çözüm bulmak için açtığım başlığın altında konuya yorum yapmadan direk kendi işine gelen şeyi sorman gibi mesela. Yine de site inventus
Konu altında yardımlaşmak yasak mı? Basit bir soruya ''cevapla'' diyerek, site ismini belirtmek yardımlaşmak, bilgi paylaşımı değil midir? Bizler de sistem toplama çabasındayız, paylaşmış olduğunuz fotoğrafın, fiyat takibi yaptığım sitelere göre daha uygun olduğunu gözlemledim. Bilgim dahilinde olan konulara zaten cevap vermeye, yardım etmeye çalışıyorum. Tek kelimelik bir soruya cevap vermeyip, ''benim işim görülsün yeter'' mantığı da klasik yeni forum üyesi davranışı.

Son düzenleme:
Konu altında yardımlaşmak yasak mı? Basit bir soruya ''cevapla'' diyerek, site ismini belirtmek yardımlaşmak, bilgi paylaşımı değil midir? Bizler de sistem toplama çabasındayız, paylaşmış olduğunuz fotoğrafın, fiyat takibi yaptığım sitelere göre daha uygun olduğunu gözlemledim. Bilgim dahilinde olan konulara zaten cevap vermeye, yardım etmeye çalışıyorum. Tek kelimelik bir soruya cevap vermeyip, ''benim işim görülsün yeter'' mantığı da klasik yeni forum üyesi davranışı.
Tek kelimelik soruya cevap verip vermemek değil olay. Sen bana ithaf ettiğin şeyi kendin yapıyosun. Farkındaysan ilk ben değil sen laf söyledin. Bunun klasik yeni üye ile değil işine gelip gelmemekle alakası var. Ayrıca benim işim görülsün kısmı senin için de geçerli. Ama her eski üye eminim senin gibi değildir. Yazmazsan bir daha sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı