Bana cevap hakkı doğuyor ve ''bir daha yazmazsan sevinirim'' gibi bir cümle kuruyorsun. Siz, bana cevap vermediğinizde ben size bir şey söylemedim. Benim merak ettiğim soruyu başka arkadaş da sorduğunda sadece o konuda bir sitemde bulundum. Sizden dünyaları istemedim, bir çıkarım da olmayacak, basit bir site ismiydi sadece. Forumda, konu içerisinde bu tarz yardımlaşmalar, konu içi/dışı sorular her zaman oluyor, bundan sonra da olacaktır. Benim ve diğer üyelerin açmış olduğu konular içerisinde de farklı konulardan destanlar yazılıyor, kimse de yadırgamıyor. Açmış olduğunuz konuda bizi görmezden gelmenize ufak bir sitemde bulundum, bunu da yeni üye olmanıza verdim. Konuyu dağıttıysam affola, iyi forumlar.Tek kelimelik soruya cevap verip vermemek değil olay. Sen bana ithaf ettiğin şeyi kendin yapıyosun. Farkındaysan ilk ben değil sen laf söyledin. Bunun klasik yeni üye ile değil işine gelip gelmemekle alakası var. Ayrıca benim işim görülsün kısmı senin için de geçerli. Ama her eski üye eminim senin gibi değildir. Yazmazsan bir daha sevinirim
Son düzenleme: