8000 TL monitör dahil sistem toplama

Tek kelimelik soruya cevap verip vermemek değil olay. Sen bana ithaf ettiğin şeyi kendin yapıyosun. Farkındaysan ilk ben değil sen laf söyledin. Bunun klasik yeni üye ile değil işine gelip gelmemekle alakası var. Ayrıca benim işim görülsün kısmı senin için de geçerli. Ama her eski üye eminim senin gibi değildir. Yazmazsan bir daha sevinirim
Bana cevap hakkı doğuyor ve ''bir daha yazmazsan sevinirim'' gibi bir cümle kuruyorsun. Siz, bana cevap vermediğinizde ben size bir şey söylemedim. Benim merak ettiğim soruyu başka arkadaş da sorduğunda sadece o konuda bir sitemde bulundum. Sizden dünyaları istemedim, bir çıkarım da olmayacak, basit bir site ismiydi sadece. Forumda, konu içerisinde bu tarz yardımlaşmalar, konu içi/dışı sorular her zaman oluyor, bundan sonra da olacaktır. Benim ve diğer üyelerin açmış olduğu konular içerisinde de farklı konulardan destanlar yazılıyor, kimse de yadırgamıyor. Açmış olduğunuz konuda bizi görmezden gelmenize ufak bir sitemde bulundum, bunu da yeni üye olmanıza verdim. Konuyu dağıttıysam affola, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Bana cevap hakkı doğuyor ve ''bir daha yazmazsan sevinirim'' gibi bir cümle kuruyorsun. Siz, bana cevap vermediğinizde ben size bir şey söylemedim. Benim merak ettiğim soruyu başka arkadaş da sorduğunda sadece o konuda bir sitemde bulundum. Sizden dünyaları istemedim, bir çıkarım da olmayacak, basit bir site ismiydi sadece. Forumda, konu içerisinde bu tarz yardımlaşmalar, konu içi/dışı sorular her zaman oluyor, bundan sonra da olacaktır. Benim ve diğer üyelerin açmış olduğu konular içerisinde de farklı konulardan destanlar yazılıyor, kimse de yadırgamıyor. Açmış olduğunuz konuda bizi görmezden gelmenize ufak bir sitemde bulundum, bunu da yeni üye olmanıza verdim. Konuyu dağıttıysam affola, iyi forumlar.
Biz burda bildiğimiz kadar yardımcı olalım, beyefendi bir site ismini söylemiyor Bir de üstüne savunuyor, hem suçlu hem güçlü diyecek bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus sektörde tam manasıyla güvendiğim nadir firmalardan ama sistem toplarken, RAM, SSD, Monitör, DVD-R, gibi ürünleri ben genelde uygun bulduğum diğer bildiğim satıcılardan alıyorum çünkü biraz farkediyor, ama anakart, kasa, psu, ekran kartı vb. hayati kritik parçaları genelde onlardan alırım, çünkü garantileri ve müşteri memnuniyeti muazzam derecede iyi (5-6 kez sıkıntı yaşanan parçalarda her seferinde güncel üst parça ile direk değişim yaptılar, farklı farklı zamanlarda). Sanırım 8 sistem topladım kendilerinden, birini geçen ay topladık.
@Xouvei

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı