8000 TL Oyun Bilgisayarı

Alacağın monitörün keşke Display Port desteği de olsaymış. Diğer bileşenler güzel. 2K monitör neden düşünmedin?

144Hz istiyor ve 2K olduğunda aşıyor bütçeyi.
Son olarak bu sistemi ve monitörü önerdim bunda eksik var mı acaba? O.C. Yaparken sıkıntı yaşanır mı ? Hangisini almak daha mantıklı olur ? Bir de dediğin özellik olan monitör önerir misin ?
Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı

IMG_8133.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell monitörü gayet güzel. 144 HZ 2K bütçeyi aşıyor diyorsun ama önerdiğin Dell ürünü 2K 165 HZ G-SYNC destekli bir model. OC yapma ihtiyacın olmaz. X370 Anakartlar OC için daha iyi. OC yapmana gerek yok.

Anakart, işlemci, PSU'dan kısarsak ve sıvı soğutma kaldırırsak yetiyor. Ama ilk düşündüğüm sistemle olmuyor aşıyor bütçeyi. Hangisini önerirsiniz siz iki sistem arasında ?

Anakart, işlemci, PSU'dan kısarsak ve sıvı soğutma kaldırırsak yetiyor. Ama ilk düşündüğüm sistemle olmuyor aşıyor bütçeyi. Hangisini önerirsiniz siz iki sistem arasında ?
1-2 gün önce bende aynı durumdaydım hocam. Eğer anakartı B350 bir model ile değiştirerek sıvı soğutucu ve HDD çıkartırsanız. Ryzen 7 1700 ve gtx 1080 ile 8000TL civarında bir sistem toplamak gayet mümkün. OC yapmayı düşünmüyorsanız o anakarta zaten gerek yok ayrıca bu sistemin OC ihtiyacı da yok bana sorarsanız. 250GB SSD sizi bir süre götürecektir 1-2 ay içerisinde para biriktirerek sonradan güzel bir HDD alabilirsiniz.

Monitör olarak ta şu monitörü öneririm hem 2k, hem 165 Hz hemde G-SYNC özelliği var ki normalde G-SYNC özellikli monitörlerin fiyatları çok daha yüksek oluyor.
Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı