8000 TL PC toplama

Bütçe
8000

Isınma sorunu olan bir kasa diyorlar ne düşünüyorsun.

Ekran kartı Asus ROG versiyonu kadar soğutması iyi değil. Ama ASUS ROG lider bu konuda zaten ve çok pahalı. İşlemciye zaten hava soğutucu alınca sorun kalmıyor. Stock kullanılmaz zaten. Benzer kasayı kullanıyorum gayet iyi.

Ekran kartı ASUS ROG versiyonu kadar soğutması iyi değil. Ama ASUS ROG lider bu konuda zaten ve çok pahalı. İşlemciye zaten hava soğutucu alınca sorun kalmıyor. Stock kullanılmaz zaten. Benzer kasayı kullanıyorum gayet iyi.

Düşünüyorum teşekkür ederim biraz daha öneri alıp ve araştırma yaptıktan sonra kara vereceğim :)

AMD ekran kartı almam dersen Inno3D RTX 2060 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm

Yukaridaki sistemden çok daha iyi oldu

5700XT, 2070 Super performansı verir haberin olsun

AMD ekran kartı almam dersen Inno3D RTX 2060 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm.

Yukaridaki sistemden çok daha iyi oldu.

5700XT, 2070 Super performansı verir haberin olsun.

Teşekkür ederim önerin için listeme ekledim :)

XFX 5700 ekran kartları kronik sorunlu. 2060 süper alınır. Veya 2070.
Kanıtla ? Isınma sorunu falan yok, driver sorunları da çözüldü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı