8000 TL'lik i5 9600K ve GTX 1660 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
8000
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için ama herkes daha iyisi toplanır demiş ama toplayabileni göremedim sadece kasa öneriyorsunuz 1500 tl ekran kartı 5000 tl sonra diyosunuz ki daha iyisi toplanır nasıl olacak bunun işlemcisi var sogutucu var ram i var çözemedim boş yorum yapıp kafa karıştırmak dışında bi işe yaradıgınızı söyleyemeyeceğim.
Kasa Corsair Spec Delta olursa daha iyi olur. O marka güvenilir bir marka değil. PSU'su alınmaz.
RAM 2666MHz ve 1x16 GB.
Arkadaşın dediği gibi daha iyisi toplanır.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama kuru gürültüden başka bir şey olmadı yardımınız dokunmadı.
herkes daha iyisinin toplayabilecegini söylüyor 1500 tl sadece kasa öneriyor diğeri 5000 liralık ekran kartı öneriyor sanki 2 si ile kasa toplanıyor sizleri anlamıyorum.
2666 ram demişsin güzel arkadaşım işlemcimin desteklediği ram hızı 2666 bir şeyi kötülemeden önce bir incele anlamıyor yada bakmaya üşeniyosan yorumda yazma ki bilenler yorum yapmaktan vaz geçmesin. 8000 liraya daha iyisi toplanır diyip 5k ekran kartı öneriyosunuz gerisini toplayabilcek var mı ?
 
Son düzenleme:
Sabır...
Bunun dışında evet daha iyisi toplanır. 1660 Super veya Ti zorlanırsa 2060 bile çıkabilir. Ek olarak eğer satın aldıysanız PSU'yu en yakın zamanda değiştrin.
hayır daha almadım sistemdeki sıkıntıları görmek için yardım istedim ama mantıklı pek fazla cevap aldıgım söylenemez ekran kartını değiştirmem gerektiğini anlıyorum
 
Hayır daha almadım sistemdeki sıkıntıları görmek için yardım istedim ama mantıklı pek fazla cevap aldıgım söylenemez ekran kartını değiştirmem gerektiğini anlıyorum
Sistemi şuan tekrardan inceledim, tekrardan söylüyorum alınmaz. Ekran kartı 1660 Super'e çekilip kasa, anakart, işlemci, RAM ve PSU daha düzgün alınması gerekiyor.

Ek olarak sadece Asus seçtiğini gördüm önerim sistem toplarken markaya değil modele bakmanız ve sistem toplamak için yeni konu açmanız.
 
Ekran Alıntısı.PNG

O fiyattan daha uyguna daha iyi bir sistem topladık arkadasa. Bellekler yanlıs gözükmüs fotoğrafta, 2x8 bellekler. Daha da bütçen varsa kendin parçaları yükseltebilirsin. Bir göz at derim.
 
Neye göre alınmaz? Sebeplerini söylerseniz daha açıklayıcı bir cevap olur. Gerçi daha arkadas bu bilgisayarı almadı ama siz daha iyisini toplayın ben de ona bunu tavsiye edeyim.
Sistemin içine baktığımda Game Power PSU ve önü mesh olmayan bir kasa gördüm. XFX modelinin de bildiğim kadarıyla ısınma sorunu var. Ek olarak Ryzen işlemciler için 3400-3200MHz RAM değerleri daha iyi olabilir, bütçe de hiç bir şey kısılmayacaksa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı