Selamlar tekrardan. Konuyu fazla uzatmayacağım dostlar, 2-3 gündür hazır sistem arıyordum kendime fakat hepsinde bir sorun vardı hep. Ben de Sinerji sitesindeki bazı hazır sistemleri özelleştirdim. Bütçemi biraz daha arttırdım haliyle. 8000 TL bütçe var toplamda ve hazır sistemleri özelleştirebildiğimiz 2 site biliyorum. Teknobiyotik ve Sinerji. Game Garaj'dan alma taraftarı değilim.
Öncelikle;
www.sinerji.gen.tr
Bu linkteki sistemi özelleştirerek böyle yaptım. Sadece RAM'ler nasıl onu bilmiyorum. Ve RAM'lerin neden AMD Edition olduğu hakkında bir fikrim de yok doğrusu.
Bir başka sistem de bu;
Sistem linki: Sinerji Mirandus Intel Core i5 10400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX5600 XT
Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Sinerji'den alışveriş yapan var mı? Memnun musunuz?
@dawnn @KShieda @Adem Yıldız_ (Bu arada bu sistemlerden de memnun kalmazsam Vatan'dan attığınız sistemleri alacağım muhtemelen) @kqqk13 @SS Miğfer @Teknocuk @Uzumaki Boruto
Ha, eğer NVIDIA'nın yeni çıkaracağı f/p sistemler bu ay içerisinde çıkarsa onlara yönelebilirim. Ama çıkmazsa bu sistemlerden birini alırım muhtemelen.
Edit; İlk defa kendime doğru düzgün bir sistem toplayacağım için parçalara özellikle dikkat ediyorum. Zaten hayatımda sadece 1 kere alırım PC, gerisi 'upgrade'. Bu yüzden bütçeyi arttırmaya karar verdim. Şu anlık RTX 2060 olan sistem güzel görünüyor. Sizce nasıl? Bir eksiği var mı?
Dostlar fikrimi değiştirdim bu arada, RX 5600XT olan sistemi alacağım direkt. RTX 2060'dan daha performanslı. Daha da ucuz.
Öncelikle;

Sinerji Seginus Intel Core i5 10400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [PC Hocası] [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Seginus Intel Core i5 10400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [PC Hocası] [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Bu linkteki sistemi özelleştirerek böyle yaptım. Sadece RAM'ler nasıl onu bilmiyorum. Ve RAM'lerin neden AMD Edition olduğu hakkında bir fikrim de yok doğrusu.
Bir başka sistem de bu;
Sistem linki: Sinerji Mirandus Intel Core i5 10400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX5600 XT
@dawnn @KShieda @Adem Yıldız_ (Bu arada bu sistemlerden de memnun kalmazsam Vatan'dan attığınız sistemleri alacağım muhtemelen) @kqqk13 @SS Miğfer @Teknocuk @Uzumaki Boruto
Ha, eğer NVIDIA'nın yeni çıkaracağı f/p sistemler bu ay içerisinde çıkarsa onlara yönelebilirim. Ama çıkmazsa bu sistemlerden birini alırım muhtemelen.
Edit; İlk defa kendime doğru düzgün bir sistem toplayacağım için parçalara özellikle dikkat ediyorum. Zaten hayatımda sadece 1 kere alırım PC, gerisi 'upgrade'. Bu yüzden bütçeyi arttırmaya karar verdim. Şu anlık RTX 2060 olan sistem güzel görünüyor. Sizce nasıl? Bir eksiği var mı?
RX 5600XT'li sistemi 7500TL yapabilirim kasa değiştirerek. Ranker Cygnus v2 iyi midir sizce?Selamlar tekrardan. Konuyu fazla uzatmayacağım dostlar, 2-3 gündür hazır sistem arıyordum kendime fakat hepsinde bir sorun vardı hep. Ben de Sinerji sitesindeki bazı hazır sistemleri özelleştirdim. Bütçemi biraz daha arttırdım haliyle. 8000 TL bütçe var toplamda ve hazır sistemleri özelleştirebildiğimiz 2 site biliyorum. Teknobiyotik ve Sinerji. Game Garaj'dan alma taraftarı değilim.
Öncelikle;
![]()
![]()
Sinerji Seginus Intel Core i5 10400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [PC Hocası] [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Seginus Intel Core i5 10400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [PC Hocası] [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bir başka sistem de bu;
![]()
Dostlar fikrimi değiştirdim bu arada, RX 5600XT olan sistemi alacağım direkt. RTX 2060'dan daha performanslı. Daha da ucuz.