8000 TL'ye Hazır Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 3.634
Bütçe
8000
Hâlâ tam olarak sorunsuz diyemeyiz. Azaldı fakat az da olsa sorunlar devam ediyor. İçindeki PSU günü kurtaracak seviyede.
Tamamdır.
5700 XT'de adam akıllı sorun kalmadı. Recommended sürücüyü kurması yeterli. Kasanın hava akışında da görünürde sıkıntı yok (varsa eğer ben buraya yazacağım zaten). PSU'da Thermaltake TR2 S 600W 80+ en kaliteli modellerden birisi değil ama arkadaşı hemen değiştireyim ne olur, ne olmaz endişesine de sokmaz, üzmez.

Ha yine de endişeleniyorsa dediğim gibi beni beklesin, ben al dersem alsın alma dersem almasın. Ben çoktan siparişini geçtim bu tarz ufak detaylara takılmadan.
Sizi bekleyeceğim. Bu arada Vatan Bilgisayar sistemi montajlayıp gönderiyor değil mi? Windows 10 deneme sürümü kurulumu falan yapılıyor mu?

Tamamdır.

Sizi bekleyeceğim. Bu arada Vatan Bilgisayar sistemi montajlayıp gönderiyor değil mi? Windows 10 deneme sürümü kurulumu falan yapılıyor mu?
Windows kurmak zaten kolay. Ayrıca Vatan Bilgisayarda olan sistemde fiyatı yüksek olan bir kasa var. Bence kasa mesh kadar olmasa da hava alıyordur. Güç kaynağını değiştirebilirsiniz.

Tamamdır.

Sistemi montajlayıp gönderiyorlar fakat Windows 10 kurulumu yapılmıyor diye biliyorum. USB bellekle otuz saniyelik iş, siz yapabilirsiniz. Ben öyle yapacağım. Ha ayrıca şunu da belirteyim gördüğünüz gibi fiyat 7.600'lerde. İllaha ben 8.000'i dolduracağım diyorsanız:

Burada 8.000'e yakın diğer sistemler de var. Ama içlerinde RX 5700 XT yerine RTX 2060 Super vesaire var. Yine de haberiniz olsun sonradan keşke şunu alsaydım demeyin.

Sinerjide sistem toplama hizmeti alırsanız bir üründe sorun olduğunda montajlı olduğu için iade almıyorlar haberiniz olsun.
Sinerjinin adam kazıklamaktan başka derdi yok. Bir kez adı çıkmış "ucuz" diye millet öve öve bitiremiyor.
Daha geçen Asus TUF serisi ekran kartı olan bir sistem için soru sordum. Yenilenmiş versiyon mu eskisinde ısınma problemi vardı diye, günlerce soruyu beklettiler sonra da sildiler cevaplamadılar bile. Güven olmaz.

Sinerjinin adam kazıklamaktan başka derdi yok. Bir kez adı çıkmış "ucuz" diye millet öve öve bitiremiyor.
Daha geçen ASUS TUF serisi ekran kartı olan bir sistem için soru sordum. Yenilenmiş versiyon mu eskisinde ısınma problemi vardı diye, günlerce soruyu beklettiler sonra da sildiler cevaplamadılar bile. Güven olmaz.

Mng ile çalışıyorlar. Sırf bu özellikleri benim için caydırıcı sebep :D.

Windows kurmak zaten kolay. Ayrıca Vatan Bilgisayarda olan sistemde fiyatı yüksek olan bir kasa var. Bence kasa mesh kadar olmasa da hava alıyordur. Güç kaynağını değiştirebilirsiniz.

Sistemi montajlayıp gönderiyorlar fakat Windows 10 kurulumu yapılmıyor diye biliyorum. USB bellekle otuz saniyelik iş, siz yapabilirsiniz. Ben öyle yapacağım. Ha ayrıca şunu da belirteyim gördüğünüz gibi fiyat 7.600'lerde. İllaha ben 8.000'i dolduracağım diyorsanız:

Burada 8.000'e yakın diğer sistemler de var. Ama içlerinde RX 5700 XT yerine RTX 2060 Super vesaire var. Yine de haberiniz olsun sonradan keşke şunu alsaydım demeyin.
Bunlar nasıl?

Bunlar nasıl?

Her iki sisteme de geçen hafta göz gezdirdim benim de bütçem 8.000 TL idi. İkisi de görünürde iyi, tercih edilebilir sistemler. Zaten aralarında değişen tek şey kasa ve HDD. Xigmatek markası da hem kasa konusunda hem de PSU konusunda üzmez. Ama hâlâ benim gözümde RX 5700 XT'den vazgeçmek için yeterli değiller.

Her iki sisteme de geçen hafta göz gezdirdim benim de bütçem 8.000 TL idi. İkisi de görünürde iyi, tercih edilebilir sistemler. Zaten aralarında değişen tek şey kasa ve HDD. Xigmatek markası da hem kasa konusunda hem de PSU konusunda üzmez. Ama hâlâ benim gözümde RX 5700 XT'den vazgeçmek için yeterli değiller.
Bu sistemleri görmemiştim. Şahsen sorun yaşama riskini en aza indirmek için 2060S'li bir sistem alırdım. Yine de çok mükemmel sistemler değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı