Hocam konsol istemiyorsa ısrar etmemize gerek yok.Series S yine tam senlik Forza 4 değil 5 oynarsın hem.
Hocam konsol istemiyorsa ısrar etmemize gerek yok.Series S yine tam senlik Forza 4 değil 5 oynarsın hem.
Hocam sadece oyun için değil ayrıca okul işlerimide görsün istiyorum o yüzden PC bakıyorum.
8K ile sıfır alabileceğin bir sistemde bu oyunlardan keyif alman mümkün değildir maalesef bu bir gerçek. Ya ikinci el ayarlayalım sana ya da çalış, paranı kazan ve krallar gibi sıfır sistem bulalım sana hangisini istersin?
Hocam konsol istemiyorsa ısrar etmemize gerek yok.![]()
Series S yine tam senlik Forza 4 değil 5 oynarsın hem.
Hmm anladım sende haklısın ama sadece 1 aylık çalışmayı iste pederin parasının üstüne koyup seni 10 sene götürecek bir sistem bulalım derim.Zaten benim param değil pederin parası o da çalışmama izin vermiyor hocam mecburen hazıra yöneliyorum.
Hocam 2 saattir Series S diyorsunuzda Series S nedir? Merak ettim de, bende PC yükselteceğim de işime yarar belki.
Xbox Series S, yeni nesil konsoldur 60 FPS+ oynamanıza imkan tanıyor. Çok bilgim yok ama sağlamdır.Hocam 2 saattir Series S diyorsunuzda Series S nedir? Merak ettim de, bende PC yükselteceğim de işime yarar belki.
Hmm anladım sende haklısın ama sadece 1 aylık çalışmayı iste pederin parasının üstüne koyup seni 10 sene götürecek bir sistem bulalım derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.