8000 TL'ye PC Toplama

Açıkçası bu devirse üst seviye oyun bilgisayarında üst seviye ses kartı olmazsa olmaz bence. Adamlar sadece grafik değil, aynı zamanda seste de muazzam geliştirmeler yapıyorlar. Bunları en ama en ama en iyi onboard ses kartı olsa bile duymak imkansız. :D Hep görüntü, FPS vs. şeylere odaklanıyor insanlar. Ses ile neyi kaçırdıklarının farkında değiller.

Devasa kayıpla dinlediğimiz seste bile devasa fark var. Kanlı canlı dinlesek kim bilir ne kadar fark duyacağız. Bence çok heyecan verici bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dostum hiç bu kadar çok dikkatimi çekmemişti ses kartları :). Buna benzer örnek videolar var mı örneğin müzik kalitesinde veya başka bir oyunda.
 
Sen bunları onboard ses kartı ile dinlediğin için, Youtube sıkıştırdığı için, kayıt tutan kişinin ne kadar düzgün kaydettiği belirsiz olduğu için ve muhtemelen düşük/orta kalitede kulaklık/hoparlörden dinlediğin için; "devasa" kayıp ile dinliyorsun. Bir de kendin canlı canlı test ettiğini düşün. :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı