8000 TL'ye R5 2600 ve GTX 1060 6GB'lı Sistem Toplama

Soğutması güzel. Kaliteli malzeme kullanıyor. Temperli camı mevcut (P300, P350X, P400S vs. modellerinde). Tasarım olarak güzel. Sadeliği güzel bir şekilde şık göstermiş. Fiyat olarakta o kdar uçuk olmayan modellere sahip. Az önce yazdığım mizah niteliğindeydi. Onun kalitesinde malzemeye sahip kasaların fiyatları çok daha yukarıda. Normalde pahalı olduğunu düşünmüyorum. Ancak biz jalk olarak genelde kasa işte bir arada tutsun yeter diye baktığımız için kasanın önemini kavrayamıyoruz. Çok fan olması çok iyi bir şey değil. Gürültü yapar rahatsız eder. Önemli olan az fan ile tasarımını yerleştirmesini güzel yapıp hava akımını doğru ayarlayıp sistemi minimum gürültü ve enerji harcayarak soğutmaktır. Phanteks, NZXT, In-Win vs daha bir sürü kaliteli kasa markası mevcut. Fiyat olarak en uygunu Phanteks olduğu için en çok onun adı geçiyor.
Teşekkür ederim.

Bu 1080 aldık dıyelim bide 1 hafta içinde alıcam zaten 2K monitör istiyormuž tam performans için onların fiyatıda 1 buçuk milyardan başlıyormuş
Bide bu kasayı degiştiriyim mi şikayetçiler varmiş diyorsunuz
Şuan sistemim 7393 lira oldu ssd den birazcık kısamazmıyız tam 7000 olsun mesela
Screenshot_20180720-183208.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180720-183215.png
    Screenshot_20180720-183215.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180720-183320.png
    Screenshot_20180720-183320.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu 1080 aldık dıyelim bide 1 hafta içinde alıcam zaten 2K monitör istiyormuž tam performans için onların fiyatıda 1 buçuk milyardan başlıyormuş
Bide bu kasayı degiştiriyim mi şikayetçiler varmiş diyorsunuz
Şuan sistemim 7393 lira oldu ssd den birazcık kısamazmıyız tam 7000 olsun meselaEki Görüntüle 316846
SSD tabiki kısılabilir ancak bana soracak olursan SSD ye gelene kadar çok daha fazla kısılacak şey var. 8000 TL bütçe ile çok daha iyi sistem dizilir bence.
Bu sistemi almayın bence.

SSD tabiki kısılabilir ancak bana soracak olursan SSD ye gelene kadar çok daha fazla kısılacak şey var. 8000 TL bütçe ile çok daha iyi sistem dizilir bence.
İlla 8000 olmasın hocam düsündümde bıraz maliyeti azaltıyım 7000 olsun
Daha uygun bir ssd lazım tam 7000 tl olsun

Son düzenleme:
Hocam kasa küçük gibi geldi
Bu kasalara bakın o zaman.
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS BLACK/RED ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BR) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah-Kırmızı Kasa - inventus 377,81 TL
CORSAIR CC-9011105-WW CARBIDE 270R 2x12cm FAN MID TOWER WINDOWED KASA PSU YOK 367,90 TL
Dostum tek site dediğin hepsiburada zaten farklı farklı yerlerden gönderiyor. Dediğiniz tek siteden mantığını anlamadım. Tek siteden alırsan fiyatı artar.

Sharkoon VS4-W Pencereli 2x Fanlı 2xUSB 3.0 ATX Oyuncu Fiyatı
Söyle bisey buldum
Bi 1 tb ye indirsek olurmu hardiski daha iyi olur maliyet açisindan
Dostum olaya şöyle bak elinde Ferrari motoru var sen bunu şahin kasasına koymaya çalışıyorsun. Koyabilir misin? Evet. Kar etmiş mi olursun? Hayır. Performans kaybı veya sistemine bir zarar gelmemesi açısından kaliteli parçalar öneriyoruz. Kaliteli olunca da doğal olarak biraz daha pahalı oluyor. Kasaya verdiğin paraya acıma boşa vermiyorsun emin ol. Zaten 1 TB HDD ekledim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı