8000 TL'ye Sistem Toplama

Hocam o monitorün şöyle bir sorunu var, GSYNC kullanıyor, GSYNC ile aynı işi Display port 1.3 üzerinden hiçbir ekstra unite koumadan yapabiliyorlar. GSYNC ekstra unite gerektiriyor ve o monitörü bu kadar pahalı yapanda o. AMD GSync'ye karşı Bu teknolojiyi geliştirince Nvidia bu durumda geri kalmaz, Yani G-Sync nin tarihe karışma ihtimali çok yüksek.

Dediğinizden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açarsanız, daha net olursanız sevinirim.
 
Dediğinizden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açarsanız, daha net olursanız sevinirim.
Hocam G-Sync adlı özelliği kullanmak için monitöre ekstradan bir unite takıyorlar, O monitörün bu kadar pahalı olmasının nedeni o modül , Ama şuan aynı işi gören başka bir teknoloji geliştiriliyor.
Ekran kartıyla Monitorü bağlayabileceğiniz birçok farklı kablo vardır,VGA, HDMI gibi , Bunlardan biride Display Port.
Display Port un 1.3 versiyonuyla Monitor ve ekran kartı arasında bilgi alışverişi sağlayan bir sistem geliştiriliyor, Bu sistemi kullanarak G-Sync nin yaptığı işi ekstradan modül ücreti ödemeden yapabiliyorsunuz, Yani çok daha ucuza.Şuan bu teknoloji AMD tarafından destekleniyor, Nvidia bi ara destekliyordu bi ara GSyncye bağlı kalıcaz diyordu ama rakip firma aynı işi bedavaya yaparken Nvidia geride kalmaz.
Benim açımdan ben şuan DDR4 sistemini yaptım çalışıyor, Ekran kartı almadım ama. Ekran kartı almak için yeni oyunların birikmesini ve bu teknolojinin yapıma girmesini bekliyorum , Eski bilgisayarımdan HD7850 kullanıyorom, İşlemci zaten Borderlands Pre Sequel deki PhysX işlemlerini halledebiliyor 12 sanal çekirdek sağolsun
AMD Variable Refresh "FreeSync" Could Be Alternative to NVIDIA G-Sync | PC Perspective
 
Makaleyi okudum, anladım, sindirdim ve kendimce bir sonuca vardım.
Display Port yaklaşık olarak 2010 yılından beri bulunan bir teknoloji. 2014 yılındayız ve de hala çok gizli bir şekilde, hiçbir sunum ve bilgi verilmeden freesync diye bir teknoloji geliştirdiklerine dair röportaj mı yapılıyor?
@Recep Baltaş @Akif @Ali Güngör bu monitör konusuna dair sizin sistem toplama konunuzdan ayrıca bir açıklama, kafa ayarı videosu veya inceleme getirirlerse oldukça sevinirim. İş AMD'nin verdiği bilgilere kalırsa olumlu bir sonuca varmak zor gibi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı