Şirketten çok arkadaşa yardım etmeye çalışsanız keşke.
Technopat sistem tavsiyelerinde 50.000 TL'lik bir iş istasyonu var. Bir göz gezdirin isterseniz. Yardımcı olur belki.
Forumun tam yaş ortalamasını bilmiyorum ama tahminim 50%'sinin 5 yıldan az iş deneyimi olduğu yönünde.Hayatınızda hiç özel şirkette çalışmadınız mı arkadaşlar biraz derin düşünün lütfen.
Forumun tam yaş ortalamasını bilmiyorum ama tahminim 50%'sinin 5 yıldan az iş deneyimi olduğu yönünde.
O zaman Mac "Pro" alın. Zaten başlangıç fiyatı 47.000 TL birazcık RAM'i SSD'yi vs artırarak 80.000 TL hedefi tutturulabilir.
Etiketlediğin için teşekkür ederim.@SypeR Bu konuda bilgisi olduğunu düşündüğüm insanlardandır.
En azından bilgisayarın hangi departmanda çalışacağını (eğer kurumsal bilgi gizliliğinde değilse) belirtmeniz bile oldukça yardımcı olacaktır. Ancak bundan sonra düzgün bir tavsiye verebilirim.Ne için toplanacak dediğimde müdür bilmiyorum dedi. Sadece kasanın asla kapanmicağını söyledi ve aşırı sağlam bir şey olmasını söyledi.
RTX 4000 ya da 5000 bu sistem için daha mantıklı olacaktır ram olarak minimum 128 GB gerekir muhtemelen o kadar pahalı bir anakarta gerek var mı bilmiyorum.Aşırı bilgili olduğum söylenemez ama kendimiz toplayarak o hazır satılan sistemlerin 3 kat iyisini yapabiliriz. Sadece bu işlemcinin soğutucusunu bilmiyorum. Biraz araştırırsanız hem bilgi bulursunuz hem de kötüyse yerine alınabilecek bir soğutucu bulursunuz. Parçalar uyumludur.
Anakart
İşlemciASUS ROG ZENITH II EXTREME AMD TRX40 Soket sTRX4 DDR4 4733MHz (OC) RGB Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG ZENITH II EXTREME AMD TRX40 Soket sTRX4 DDR4 4733MHz (OC) RGB Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RAMAMD Ryzen Threadripper 3990X TRX4 2.9GHz 32MB Cache İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen Threadripper 3990X TRX4 2.9GHz 32MB Cache İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SSDGSKILL 64GB(2x32GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL18 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 64GB(2x32GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL18 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GPUSamsung 2TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 2TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
KasaEVGA GeForce RTX2080Ti FTW3 ULTRA 11GB GDDR6 352Bit Nvidia DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EVGA GeForce RTX2080Ti FTW3 ULTRA 11GB GDDR6 352Bit Nvidia DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PSU
71-72000 arası bir fiyat etti. Kalan para soğutucu için kullanılabilir.
Ekleme : RAMx2 de yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.