Ayrıca şu an anlaşmalı şirketlerimiz virüsten dolayı kapanmasaydı senin gibi sivrizekalı arkadaşlara değil alanında Türkiye'nin en iyisi olan bir şirketten yardım alınacaktı.
Tamam güçlü olacak da biraderim neye göre işlem sağlayacak o makine?
Makinede ne çalışacak, hangi servisler kullanılacak? Hangi ortamda çalıştırılacak?
Müneccim vardır umarım Sosyal'de.
Konu sahibi yanlış anlamasın, müdür'e diyorum.
Şimdi bu yanıt bana mı diğer arkadaşa mı?
Alanında Türkiye'nin en iyisi olan şirkette hiç Home Office çalışan yok sanırım. Türkiye'nin en iyisi bir de, bravo.
İş istasyonu alacaklarmış. Nasıl oluyor bilmiyorum. Ne için toplanacak dediğimde müdür bilmiyorum dedi. Sadece kasanın asla kapanmicağını söyledi ve aşırı sağlam bir şey olmasını söyledi.
Şirketin ıt elemanı yok mu da müdür sen anlıyorsan bak diyor?
Şirketin ihtiyaçları için kullanılacak bir makinenin şirket içerisinde yetkisi olan ve işlerin nasıl işlediğini bilen birileri tarafından seçilmesi daha doğru olacaktır.
Şirketin ıt elemanı yok mu da müdür sen anlıyorsan bak diyor?
Google üzerinden ufak çaplı bir araştırma yaptım az önce. Google'da "İş istasyonu" olarak arattığım da bir çok site önüme geldi. Sistemlere baktım gerçekten çok yüksek fiyatlar mevcut. Oradaki insanlar ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Burada yanlış bir bilgi size çok farklı sıkıntılar doğurabilir. O yüzden en sağlıklısı o şekil de olur diye düşünüyorum. Burada belki gerçekten bu işlerle ilgilenenler olabilir ancak bu saatler de burada olduklarını pek sanmıyorum. Yarın eğer müsait olursanız öğlene doğru konunuzu öne çıkararak bilgili bir çok kişinin görmesini sağlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.