8000TL bütceli yayın ve oyun bilgisayarı toplama

Benim attığım sistemi alırsam eğer ne gibi sıkıntılar yaşarım. Ben de sanırım marka takıntısı var MSI ekran kartından bir türlü vazgeçemiyorum. Attığım ekran kartıyla bir sistem yapabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şuan yardıma çok ihtiyacım var kafam allak bullak oldu iyice :) Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sıkıntı yaşamaktan ziyade paranıza göre alınabilecek en iyi sistem yerine başka bir sistem tercih etmiş olursunuz. Aynı paraya daha performanslı sistem alabilirsiniz. Açıkçası sırf güzel gözüküyor ve "marka takıntısı" yüzünden performans ve fiyatın hakkını vermesinden vazgeçilmemeli.

Vallahi bezdim ben, hiçbir ürün dört dörtlük değil hep bir kusur yani öyle bir duruma gelmiş ki monitör seçmek sistem dizmekten daha yorucu. Gerçekten bıkkınlık getiriyor. Artık o olsun ya 1920x1080 çözünürlüğünü yeni gelecek kart ile de kullanmayı düşünüyorum.

Bence iadesinde ve değiştirmesinde size sıkıntı çıkarmayacak yerlerden firmalardan satın alınma yapılmalı. Gerekli testleri yaparsın zaten. Sıkıntı varsa değiştirirsin. Yoksa dediğin gibi bakıyorum çünkü forumda önerilen çoğu mönitörle ilgili şikayet var. Şu an forumda en çok önerilen mönitörler;

- Dell 27" S2716DG
- BENQ 24" XL2430T
- AOC 2K ve 1080P mönitörleri

Hepsi ile ilgili şikayetler var. Varsa eğer sıkıntısız mönitör listesi bende öğrenmek isterim. Onları öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı