T
Timurozer
Ziyaretçi
Biraz aşıyor ama Pc Toplama Sihirbazı . İncehesapta bazen gaming gecesinde cidden güzel indirimler olabiliyor bence onları kovala
.
Gaming Gecelerinde forumda çok fazla şikayet var kafamı ağrıtacak şeylerden uzak durmak istiyorum. Ayrıca topladığınız sistem güzel aşağı yukarı öyle bir şey alıcam.Biraz aşıyor ama Pc Toplama Sihirbazı . İncehesapta bazen gaming gecesinde cidden güzel indirimler olabiliyor bence onları kovala.
Bu arada Gaming Gecesinden Asus Rog Strix Rx 5600 XT aldım. 3500 TL'den 2700 TL'ye ve bugün elime ulaştı herhangi bir kutuda bozukluk filan yok. Yarın diğer parçalarda gelirse en yakın zamanda isterseniz size gösteririmGaming Gecelerinde forumda çok fazla şikayet var kafamı ağrıtacak şeylerden uzak durmak istiyorum. Ayrıca topladığınız sistem güzel aşağı yukarı öyle bir şey alıcam.
Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.Bu arada Gaming Gecesinden Asus Rog Strix Rx 5600 XT aldım. 3500 TL'den 2700 TL'ye ve bugün elime ulaştı herhangi bir kutuda bozukluk filan yok. Yarın diğer parçalarda gelirse en yakın zamanda isterseniz size gösteririm.
3000 Mhz bile yeter aslında ama tabi neler yapacağına bağlı...Ram konusunda kararsızım sizce 3200Mhz Cl16 mı? Yoksa 3600Mhz Cl18 mi?
Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
Sadece oyun. Belki çok nadir render işim olabilir.3000 Mhz bile yeter aslında ama tabi neler yapacağına bağlı...
Bir ay daha bekleyebilirim.Şu sıralar güzel kasa modellerinin stokları yok ya. Stok sıkıntısı var piyasada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.