800TL gamepad önerisi

vetenoa06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM
Logitech F310 düşünüyorum Amazon'da 650 TL şu an. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz gamepad var mı?

Logitech F310 düşünüyorum Amazon'da 650 TL şu an. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz gamepad var mı?
F310 kullanıyorum ben 400 TLye almıştım, aynı tarihte F710 800 liraydı keşke onu alsaymışım. F310 güzel fakat hem titreşimsiz olduğu için hem de kablolu olduğu için çok kalitesiz bir hissiyatı var. F/P olarak önerebileceğim tek gamepad F710, bütçeni artırıp almanı öneririm.

Bunu al geç 200TL daha pahalı sadece.

F310 kullanıyorum ben 400 TL'ye almıştım, aynı tarihte F710 800 liraydı keşke onu alsaymışım. F310 güzel fakat hem titreşimsiz olduğu için hem de kablolu olduğu için çok kalitesiz bir hissiyatı var. F/P olarak önerebileceğim tek gamepad F710, bütçeni artırıp almanı öneririm.

Bütçemi arttıramam maalesef.

Eğer dolap kullanıyorsanız neredeyse sıfır 2 tane F310u 900'e bırakırım.

İkinci el düşünmüyorum.

GameSir gibi AliExpress markalarınada bakabilirsin onları bayağı övüyorlar.

Onlar sanırım yurt dışından geliyor.

Bunu al geç 200TL daha pahalı sadece.

Maalesef hocam bütçe arttıramıyorum.

İkinci el düşünmüyorum.

Ozaman biraz daha para biriktir öyle al. Bu attığım dişinda alacağın herhangi bi gamepad seni mutlu etmeyecek. F310 ve F710 dediğin kollar dile kolay 14 senelik fosil kollar her hafta 2-3 tane konu görüyorum F310 veya F710 ile alakalı arıza konusu.

İkinci el düşünmüyorum.

Maalesef hocam bütçe arttıramıyorum.
Hiç arttıramıyorsan F310 alabilirsin o zaman

Replica kolları koldan saymıyorum bile 2-3 ay sonra analogları çökecek bir tarafları arzalanacak verdiğin paraya yazık parayı çöpe atsam daha az üzülürüm yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı