Logitech F310 düşünüyorum Amazon'da 650 TL şu an. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz gamepad var mı?
F310 kullanıyorum ben 400 TLye almıştım, aynı tarihte F710 800 liraydı keşke onu alsaymışım. F310 güzel fakat hem titreşimsiz olduğu için hem de kablolu olduğu için çok kalitesiz bir hissiyatı var. F/P olarak önerebileceğim tek gamepad F710, bütçeni artırıp almanı öneririm.Logitech F310 düşünüyorum Amazon'da 650 TL şu an. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz gamepad var mı?
F310 kullanıyorum ben 400 TL'ye almıştım, aynı tarihte F710 800 liraydı keşke onu alsaymışım. F310 güzel fakat hem titreşimsiz olduğu için hem de kablolu olduğu için çok kalitesiz bir hissiyatı var. F/P olarak önerebileceğim tek gamepad F710, bütçeni artırıp almanı öneririm.
Eğer dolap kullanıyorsanız neredeyse sıfır 2 tane F310u 900'e bırakırım.
GameSir gibi AliExpress markalarınada bakabilirsin onları bayağı övüyorlar.
![]()
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad, Üç Modlu Bağlantı - PC/Switch/Stem/iOS/Android - Hall Efektli Tetikleyici, DualVibration, Turbo - Beyaz
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Hall Efekt Etkisi Çubuklarıyla Donatılmış Çoklu Platform Kablosuz Denetleyici Üç Modlu Bağlantı PC Steam Switch iOS ve Android Cihazlarla Uyumlu Oyun severler için harika bir haber var! GameSir Nova Lite'ın sunduğu benzersiz özellikleri keşfetmeye hazır...shop.connectgame.com.tr
Bunu al geç 200TL daha pahalı sadece.
Ozaman biraz daha para biriktir öyle al. Bu attığım dişinda alacağın herhangi bi gamepad seni mutlu etmeyecek. F310 ve F710 dediğin kollar dile kolay 14 senelik fosil kollar her hafta 2-3 tane konu görüyorum F310 veya F710 ile alakalı arıza konusu.Bütçemi arttıramam maalesef.
İkinci el düşünmüyorum.
Onlar sanırım yurt dışından geliyor.
Hiç arttıramıyorsan F310 alabilirsin o zamanBütçemi arttıramam maalesef.
İkinci el düşünmüyorum.
Onlar sanırım yurt dışından geliyor.
Maalesef hocam bütçe arttıramıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.