800TL VDSL modem önerisi

A1peren

Megapat
Merhaba dostlar, Huawei HG658c V2 (meraklısına görseli) modemimin performansı çok ciddi bir şekilde kötüleştiği için değiştirmeyi düşünüyorum.

1703523840605.png

50Mbps paket kullanıyorum altyapım VDSL2. Hemen bozulmayacak ve çekim gücü iyi bir şey olursa sevinirim.
Bütçe 800TL ama fiyatına değecek bir şey varsa çok az daha katabilirim.

Bu bütçede alabiliceğiniz en uygun modem muhtemelen omni DSL olacaktır. Ama 200₺ daha eklemeniz gerekiyor.

Maalesef. Alacağım 500TL'lik ZyXEL modem bile şu anki kullandığımdan daha iyi performans verir zaten.
Ben sadece 800'e kadar daha iyi bir şey var mı onu sormak istedim.

AC destekli veya Wi-Fi 6 destekli modem almanız gerekiyor Wi-Fi teknolojisinin nimetinden yararlanmak istiyorsanız birazcık tuzlu olacak fakat uzun sürede altyapınız fibere geçincede kullanabilirsiniz.

Omni DSL"de AC desteği bulunmuyor bu modeli pek önermem.

AC destekli veya Wi-Fi 6 destekli modem almanız gerekiyor Wi-Fi teknolojisinin nimetinden yararlanmak istiyorsanız birazcık tuzlu olacak fakat uzun sürede altyapınız fibere geçincede kullanabilirsiniz.

Omni DSL"de AC desteği bulunmuyor bu modeli pek önermem.

Seneye üniversiteye gidiyorum zaten, beni şuanlık idare etmesi lazım. Belirttiğim fiyata göre en iyi modem nedir?

800 TL"ye kadar bütçe çıktıysanız biraz daha artırırsanız DSL extra alabilirsiniz hem sizi üzmez hem de ileriyi düşünmüş olursunuz onun dışında başka model öneremiyorum. İmkanınız var ise ikinci el alabilirsiniz.

Keenetic carrier KN-2111-01en bu modelide önerebilirim.​

Bence arttırıp bunu almak daha mantıklı. Extra DSL ile carrier arasında bir fark göremedim bellek dışında. Yorumları okuduğum kadarıyla da bu cihazın ismi değiştirilmiş bir nevi extra DSL olduğu söyleniyor. Bu bütçede kesinlikle üzmeyecek bir ürün.

Bence arttırıp bunu almak daha mantıklı. Extra DSL ile carrier arasında bir fark göremedim bellek dışında. Yorumları okuduğum kadarıyla da bu cihazın ismi değiştirilmiş bir nevi extra DSL olduğu söyleniyor. Bu bütçede kesinlikle üzmeyecek bir ürün.

Bütçeyi o civarlara çıkaramayacağımı daha önce söyledim.

Bunların arasında en alınabilir olan hangisidir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı