8300 TL Sistem Toplama

Sizce Hangisi Daha Fazla F/P Ürünü

• Oy verenlerin toplamı
    17

yusuf oğur

Hectopat
Daha fazla  
Benden bir arkadaşım yardım istedi ben de bu sistemi topladım ama biraz pahalı oldu toplam 8300 TL monitörlü fiyat olması lazım, hangi parçayı düşürmem lazım eksiği ya da değiştirmem gereken parça var mı? Varsa yerine ne alabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca bu sistem 7525 TL oldu bir de uygun fiyatlı bir monitör önerir misiniz?

Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (4).png
Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Q1.jpg

Bence bunu alabilir.

@hdreizcehennemi Deve resmi çizmişsiniz resmen. Çok eğrisi var sistemin. 1800X nedir yahu bu adam render mi alacak ne yapacak bu işlemci ile? Lütfen böyle sistem dizeceğinize hiç dizmeyin daha iyi. Rencide etme gibi bir amacım yok kimseyi zarara sokmaya hakkınız yok.

QP GİST 2018 AMD Ryzen 5 1600 / Asus Strix B350-F Gaming / Asus Cerberus GTX1070Ti / Corsair 16GB DDR4 3000MHz / 1TB / 120GB SSD / Phanteks P400S / Corsair VS650 monitör olarak arkadaş ta önermiş fiyatına göre en iyisi Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı fiyat olarak buda 8444 TL gibi bir fiyata gelir fakat kasa , anakart daha iyi ve PSU da 650 w ayrıca kırmızı siyah kablo seti hediye ediyorlar.

Yukardaki sistemi alttaki gibi düzenleyip alabilirsin.

upload_2018-3-6_15-54-57.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı